Anneler gülsün diye çıktılar yola…

Bayburtlu Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği anneler gününde de kadınları yalnız bırakmadı.

Anneler gülsün diye çıktılar yola…
Bayburt Postası - 2002 yılından buyana Bayburtlu kadınların yaşam kalitesini yükseltmek, mesleki eğitim programları geliştirmek ve istihdam imkanlarını arttırmak amacıyla çalışmalarını yürüten Bayburtlu Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği anneler gününde de kadınları yalnız bırakmadı. 

Varlıklarıyla toplumun güç kaynağı olan anneler için Bayburtlu Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Leyla Karabulut öncülüğünde bir araya gelen dernek yöneticileri il genelinde belirlenen anneleri ziyaret etti. Karanlıklara ışık saçan güzel annelerin en azından anneler gününde ziyaret edilerek, hayır dualarını almak için gerçekleştirilen programla 22 anne ziyaret edilmiş ve çeşitli hediyeler sunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.