Amaç, Bayburtluları tek çatı altında toplamak

Samsun’daki Bayburtluların büyük bir bölümünün İlkadım’da yaşadığını belirten Tali, “Amacımız Samsun’daki hemşerilerimizi tek çatı altında toplamak. Bunun için yönetimimizle birlikte var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Amaç, Bayburtluları tek çatı altında toplamak
Bayburt Postası - Samsun Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hakan Tali, yönetimiyle birlikte AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol’u makamında ziyaret etti.

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol’u ziyaret eden Samsun Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hakan Tali, dernek olarak İlkadım ilçesinde faaliyetlerini sürdürdüklerini belirtti. Samsun’daki Bayburtluların büyük bir bölümünün İlkadım’da yaşadığını belirten Tali, “Amacımız Samsun’daki hemşerilerimizi tek çatı altında toplamak. Bunun için yönetimimizle birlikte var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

HİÇ BİR GÜÇ BU ÜLKEYİ BÖLEMEYECEK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, “Samsun’un daha da gelişmesi için şehirdeki herkesin hedefi sizlerin gibi olmalıdır. Bu konuda derneğinizi tebrik ediyorum. Ülkemizin bu zor dönemi atlatmasında ki en büyük neden de vatandaşlarımızın memleket ve vatan sevdaları olmuştur. Bizler vatanımızı bu kadar çok sevdiğimiz sürece hiç bir güç bu ülkeyi bölemeyecektir” şeklinde konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.