Alperen Ocakları: "HDP kapatılsın"

Bayburt Alperen Ocakları İl Başkanı Sinan Gül, son günlerde artan terör olayları ile ilgili bir yazılı açıklama yayınladı.

Alperen Ocakları: "HDP kapatılsın"
Bayburt Postası - Bayburt Alperen Ocakları İl Başkanı Sinan Gül, son günlerde artan terör olayları ile ilgili bir yazılı açıklama yayınladı. Dağlıca ve Iğdır'daki olayların bardağı taşıran son damla olduğunu söyleyen Gül, "Artık tam yetki ile askerimizin ve polisimizin vur emri ile yetkilendirilmesi gerektiğini anlamanız için daha kaç fidanın toprağa düşmesi gerekmektedir. HDP'nin kapatılması için ne gerekiyorsa yapılmasını istiyoruz" dedi. 

Gül, şu açıklamayı yaptı:

"13 ŞEHİT! 

13 hayat, 13 hayal, 13 aile, 13 oğul,13 damat, 13 baba, 13 arkadaş,13 dost, 13 kardeş, 13 Fidan 13 sevgili...

Iğdır'daki Dilucu Sınır Kapısı'ndaki memurların görev yerlerine gidişine refakat eden polis ekibine yönelik bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre, 13 polisimizin şehit olduğu bildirildi.

Son 45 gündür her günümüz acı ve keder ile adeta ateşdeki kor gibi dağlanmaktadır. Dağlıca olayı ve bugün Iğdır'daki olayların bardağı taşıran son damla olduğunu gözler önüne sermiştir. Artık tam yetki ile askerimizin ve polisimizin vur emri ile yetkilendirilmesi gerektiğini anlamanız için daha kaç fidanın toprağa düşmesi gerekmektedir. HDP'nin kapatılması için ne gerekiyorsa yapılmasını istiyoruz.

Artık çözüm süreci değil mücadele süreci başlamıştır. Türkiye Cumhuriyeti her bir vatandaşının birer onurlu Türk askeri olduğunun farkına varmalıdır. Biz şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun askerleri olarak vatanımızın bölünmez bir bütün olduğunun bilincinde olduğunu bilerek gerekirse şehâdet şerbetini içmekten asla ve asla geri kaçınmayacağımızı devlet büyüklerimize bir kez daha hatırlatma gereği duymaktayız. Biz 7 yaşında karın altında soğuktan titreyerek varlığım Türk varlığına armağan olsun derken şaka yapmıyorduk.kimse bizim sabrımızı ve vatan sevdamızı sınamaya kalkmasın şayet şu anda sessizce duruyorsak iman dan gelen devlet büyüklerine saygımızdan ileri gelir.

"PKK ile müzakere olmaz mücadele olur'' demişti şehit başkanım peki sizin bunu anlayabilmeniz için kaç fidanın daha şehit düşmesi kaç ananın evlatsız kaç çocuğun daha babasız kalması lazım. Gecenin karanlığından gündüzün aydınlığına çıkaran Allah'ım bu şerefsizleri de onlara destek verenleri de Ya Kahhar! İsminin hürmetine kahreyle vatan lafla değil eylemle sevilir.."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.