Ahmet Bulut ile "Namazla Diriliş"

Ensar Vakfınca Bayburt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonunda ilahiyatçı-yazar Ahmet Bulut'un sunduğu "Namazla Diriliş" programı gerçekleştirildi.

Ahmet Bulut ile "Namazla Diriliş"
Bayburt Postası - Ensar Vakfınca Bayburt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonunda ilahiyatçı-yazar Ahmet Bulut'un sunduğu "Namazla Diriliş" programı gerçekleştirildi.

Bulut, programda yaptığı konuşmada, "neden namaz" sorusunun hep gündemde olduğunu ve hep sorulduğunu belirterek, "Çünkü namaz, imandan sonra Rabbimizin en çok üzerinde durduğu ibadettir. Hz. Peygamberin hayatının ayrılmaz parçasıdır. Namaz hayatın ta kendisidir. Hiçbir şekilde terkine izin verilmemiştir" dedi.

Buna rağmen günümüzde Müslümanlarının en çok ihmal ettiği ibadet olduğunu söyleyen Bulut, "Dolayısıyla karşımıza iki sonuç çıkıyor; namazını kılamayanlar ve kıldığı halde gereken önemi veremeyenler. İşte bu konuda siz imam hatip lisesinde okuyan öğrencilerimize çok görev düşüyor" diye konuştu.

Programa, Bayburt Kız İmam Hatip Lisesi Müdürü Murat Öksüzer, Ensar Vakfı Başkan Yardımcısı Muhammed Öcal Varınca, Ensar Vakfı Yurt Müdiresi Handan Battal, öğrenciler, öğrenciler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa eren 8 yıl önce

yalan söylemin, haram yemenin, kul hakkına girmenin, hırsızlık yapmanın, rüşvet almanın ve vermenin, aldatmak ve kandırmanın da İSLAM da yeri olmadığını söyleyiniz ve öğretiniz memlekette ahlaklı insanlara da ihtiyaç var.