Ağörenli iki aileye Kızılaydan yardım

Türk Kızılayı Bayburt Şubesi yönetimi, merkeze bağlı Ağören köyünde çıkan yangında zarar gören iki aile ile engelli bir vatandaşa yardımında bulundu.

Ağörenli iki aileye Kızılaydan yardım
Bayburt Postası - Türk Kızılayı Bayburt Şubesi yönetimi, merkeze bağlı Ağören köyünde çıkan yangında zarar gören iki aile ile engelli bir vatandaşa yardımında bulundu.

Türk Kızılayı Bayburt Şube Başkanı Mehmet Fikret Aksoy yaptığı açıklamada, Ağören köyünde ikamet eden ve çıkan yangında zarar gören Hacı Coşkun, Hatice Gözay ve ailelerine Türk Kızılayı Bayburt Şubesi olarak gıda ve ihtiyaç malzemesi yardımı yaptıklarını belirtti.

52 yıldır Bayburt'ta var olan Türk Kızılayı'nın bu hizmetleri eksiksiz yerine getirdiğini ve afet ve yangında zarar görenlerin yanında olduğunu kaydeden Aksoy, "Tuzcuzade Mahallesi'nde ikamet eden engelli Hanefi Hacıoğlu (80) vatandaşımıza da ihtiyacı olan tekerlekli sandalyeyi hazır hale getirerek aile fertlerine teslim ettik. Türk Kızılayı olarak bu tür yardımlarımız devam edecektir." şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.