Adnan Bayram 5. kez başkan

Ankara Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği 5. kez Adnan Bayram’a emanet edildi.

Adnan Bayram 5. kez başkan
Bayburt Postası - Ankara Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin olağan kongresi yapıldı. Mevcut başkan Adnan Bayram tek liste olarak girdiği kongrede yeniden başkanlığa seçildi.

Bayram’ın yönetim kurulunda ise Aydın Temuçin, Yaşar Daştan, Celil Kartal, Yakup Aksoy, Cavit Yıldırım ve Yüksel Kaymak yer aldı.

Ankara'daki köy dernekleri ve Karadeniz derneklerinin yöneticilerinin, Adnan Bayram başkanlığında oluşan yönetime destek verdiği kongrede, divan başkanlığını Emekli Albay Atilla Güler’in yaptı.

Dernek merkezinde yapılan kongrenin ardından bir teşekkür konuşması yapan Başkan Bayram, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Bayram konuşmasında, "Ankara’daki öğrencilerimizi dernek bünyesinde aktif hale getirmeye gayret ettik ve öğrencilere burs, ailelere de önemli ölçüde yardım ettik. Önümüzdeki dönemlerde burs ve aile yardımlarının artırılması için gerekli çalışmaları yapacağız" dedi.



Dernek bünyesinde iki yıldır el sanatları ve Türk müziği kurslarının devam ettiğini söyleyen Bayram, "Bu kursların sonunda el sanatları sergisi açıldı ve Türk Müziği ve Cumhuriyet coşkusu konserleri düzenlendi. Derneğimiz Bayburtumuzun tanıtımı için 'Bayburt’un Sesi' dergisini yayınlamaktadır. Birlik, beraberlik ve dayanışmamızı daha da güçlendirerek yolumuza devam etmek için önceki yıllarda oluşturduğumuz Ankara Bayburt Dernekleri Platformunu daha da geliştirmek için çalışmalar yapılmıştır" diye konuştu.

Bayram, konuşmasıını şu ifadelerle tamamladı:
 
"Bayburt’a hizmet yolunda özverili olarak her zaman olduğu gibi çalışma gayreti içinde olunmuştur. İlimize yapılması gereken yatırımların artırılması, istihdama ve üretime yönelik projelerin hayata geçirilmesi ve bürokraside gücümüzün daha da geliştirilmesi hususlarında taleplerimizi her ortamda dile getirdik.
Son yıllarda daha da belirginleşen ülkemizde istikrarın bozulmasına yol açan emperyalizmin saldırıları ve girişimleri ilimizin de ekonomisinde olumsuz etkilerle birlikte uygulanan politikalar da hemşerilerimizin göç etmesine ve nüfusumuzun azalmasına yol açacağı her platformda dile getirilmiştir. Bu sebeple milletvekili sayısı da 2 iken 1’e düşmüştür. Bugüne kadar yaptığımız çalışmaları tam anlamıyla yeterli görmediğimizi, önümüzdeki yıllarda dernek yönetimi organlarında görev almış veya almamış olalım, derneğimizin tüm STK’lar ve sivil inisiyatif alanlarında çok önemli bir yeri olduğunu ve daha çok yapacağı etkinliklerin olduğuna inanıyor, hemşerilerimizin maddi ve manevi katkılarının önemli olduğunu tekrar vurgulayarak derneğimize gösterdiğiniz ilgi ve desteklerinizden dolayı hepinize teşekkür eder, saygılar sunarım."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu Salih 6 yıl önce

Başkan beyi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.
Sn Başkan dan Bayburt adına beklentim, Erzincan Trabzon arası TREN yolu ihalesi Mayıs ayı içerisinde yapılacak, bir komite oluşturarak TREN yolunun Bayburt tan geçmesinin sağlanması yolunda çalışma yapmalarını temenni ediyorum.
Eğer böyle bir çalışmaları varsa da bizler bilmiyoruz.TREN yolunun gelmesi ile beraber üretim de tesisleşmenin artacağı, ister istemez istihdamın oluşacağı bir gerçektir.
Şimdi den duyarlılığınıza teşekkür ediyorum.

Avatar
Ali 6 yıl önce

Bayburtun gururu başkan ve yönetimini tebrik ediyoruz. bu arada bakana ve miiletvekiline teklif edemediklerini dernekten istiyorlar daha neye yüzde 80 oy verip mm seciyorsun

Avatar
Bayburtlu Salih 6 yıl önce

Sn Ali bey, sanıyorum ki siz de benim gibi, Bayburt dışında yaşıyorsunuz ki, benim gibi meramınızı ekranlardan ifade ediyorsunuz. Ben söylenmesi gereken konular ile ilgili bu ekranlardan uygun lisan ile söylemeye çalışıyorum.
Sizler benim gibi Bayburt dışında bulunduğunuz için, bu ekranlardan her halde meramınızı ifade ediyorsunuz;
Eğer Bayburt ta yaşıyor iseniz uygun hitap ile, uygun platformda ifade ediyor musunuz bilmiyorum.
Yine de eleştiri olacak,insanlar bir birini incitme dikçe doğaldır.
Teşekkürler saygılarımla