Uçaklar inemedi, balıkçılar açılamadı!

Karadeniz sahili boyunca etkili olan fırtına ve yoğun sis hayatı olumsuz etkiliyor...

Uçaklar inemedi, balıkçılar açılamadı!
Bayburt Postası - Karadeniz sahili boyunca etkili olan yoğun sis hayatı olumsuz etkiliyor. Trabzon'da etkili olan yoğun sis, hava ulaşımında aksamalara neden oldu. Kentte etkisini sürdüren sis ve yağmur nedeniyle görüş mesafesinin düşmesi üzerine Trabzon Havalimanı'na gerçekleştirilen uçak seferlerinde aksaklıklar yaşanıyor.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Trabzon Havalimanı'na inemeyen bazı uçaklar, Samsun Çarşamba Havalimanı'na yönlendiriliyor.

Kastamonu'nu da ise balıkçılar denize açılamadı, yük gemileri limana demirledi. Özellikle İnebolu ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle denizde 4-5 metrelik dalgalar oluştu.

İnebolu Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, hızı saatte 90 kilometreye ulaşan rüzgar deniz ulaşımını olumsuz etkiledi. Balıkçıların denize açılamadığı ilçede, fırtınadan dolayı yük gemileri de limana demirlemek zorunda kaldı. Zafer Yolu Caddesi'ne kadar ulaşan dalgalar, sahil yolunda da zaman zaman trafik akışının aksamasına yol açtı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.