2 işçiye saatlerdir ulaşılamıyor!

Sis nedeniyle Sarıç Dağı'nda kaybolan İbrahim Uzun ve Selim Varlık'a ulaşıldığı açıklandı...

2 işçiye saatlerdir ulaşılamıyor!
Bayburt Postası - Gümüşhane'nin Torul ilçesinin Sarıç Dağı'nda bulunan bir GSM şirketine ait vericiyi onarmak için bölgeye giden iki görevliden haber alınamamış, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Mesut Bayrak, Sarıç Dağı'ndaki vericinin bakımını yapmak için bölgeye giden şirket çalışanlarından İbrahim Uzun ve Selim Varlık'ın, saat 16.00 sıralarında jandarmayı arayarak yoğun sis nedeniyle kaybolduklarını ve cep telefonu şarjlarının bitmek üzere olduğu bilgisini verdiğini söylemişti.

İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Mesut Bayrak, Sarıç Dağı'ndaki vericinin bakımını yapmak için bölgeye giden ve sis nedeniyle kaybolan şirket çalışanlarından İbrahim Uzun ve Selim Varlık'a ulaşıldığını söyledi.

Dönüş yolunda araçları kara saplanan ve sis nedeniyle kaybolan Uzun ve Varlık'ın, cep telefonu ile jandarmaya kaybolduklarını bildirdiğini anımsatan Bayrak, bunun üzerine arama kurtarma çalışması başlatıldığını belirtti.

Bayrak, jandarma, AFAD ve sağlık ekibinin yaptığı arama kurtarma çalışması sonucu Uzun ve Varlık'a ulaşıldığını ifade ederek, "Kürtün ilçesine bağlı Aşağı Karadere Yaylası'ndaki bir eve sığınan Uzun ve Varlık'a ulaşıldı. Sağlık durumlarında herhangi bir sıkıntı bulunmayan Uzun ve Varlık, ekiplerce bulundukları yerden alınarak ilçeye ulaştırıldı" dedi. AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.