Şehit ateşi Gümüşhane'ye düştü

İstanbul Gazi Mahallesi'nde meydana gelen olaylara müdahale eden ve ağır yaralanan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli Gümüşhaneli Muhammet Fatih Sivri, şehit oldu...

Şehit ateşi Gümüşhane'ye düştü
İstanbul Gazi Mahallesi'nde meydana gelen olaylara müdahale eden ve ağır yaralanan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli Gümüşhaneli Muhammet Fatih Sivri, şehit oldu. Alınan bilgiye göre, Gazi Mahallesi 1411 Sokak'ta yapılan korsan gösterilere müdahale eden çevik kuvvet ekipleri, bir binaya giren göstericileri gözaltına almak için içeri girdi. 

Bu sırada kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişi ya da kişiler polise silahlı saldırı düzenledi. Göğsüne isabet eden 3 kurşunla ağır yaralanan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görevli Muhammet Fatih Sivri ağır yaralandı. Saldırının ardından şüpheliler olay yerinden kaçarak uzaklaştı. 

Meslektaşlarının yardımıyla çatışma ortamından güçlükle çıkarılan Sivri, ambulansla Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne kaldırıldı. Sivri, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu.

Sivri’nin Torul ilçesine bağlı Tokçam köyünden olduğu ve ailesinin de uzun yıllardan beri Kırıkkale'de ikamet ettiği öğrenildi. Kaynak: www.gumushane.gen.tr

Başkan Çimen'den taziye mesajı

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, İstanbul Gazi Mahallesi'nde gösteriye müdahale sırasında teröristler tarafından yapılan saldırı sonucu polis memuru Muhammet Fatih Sivri'nin şehit olması nedeniyle taziye mesajı yayınladı.

Başkan Çimen, mesajında son günlerde alınan acı haberlerin kendilerini derinden üzdüğünü ifade ederek, "Son günlerde ülkemizde meydana gelen üzücü olayları ve almış olduğumuz acı haberler, milletçe hepimizi derinden üzmektedir. Dün görevi başında şehit olan hemşehrimiz Muhammet Fatih Sivri ile son günlerde çıkan terör olaylarında canını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli aileleri başta olmak üzere tüm milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.