Şehit ateşi Gümüşhane'ye de düştü

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonda hain teröristlerin silahlı saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Teğmen Recep Erdoğan'ın, Gümüşhane'deki baba ocağında yas var.

Şehit ateşi Gümüşhane'ye de düştü
Bayburt Postası - Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonda hain teröristlerin silahlı saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Teğmen Recep Erdoğan'ın, Gümüşhane'deki baba ocağında yas var. 

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Belediye Başkan Vekili Mehmet Ceylan ile sağlık ve jandarma ekipleri, Hasköy'e giderek, 26 yaşındaki oğlunun şehadet haberini baba Vahittin Erdoğan'a verdi. Şehidin baba ocağına Türk bayrakları asıldı. 

Evladının şehit olduğunu öğrenen Erdoğan, "Sana kurşun işler miydi oğlum" dedi. 

Protokol üyeleri, köye gelerek şehit ailesine başsağlığı dileğinde bulundu. 


Şehit Jandarma Teğmen Erdoğan'ın, yaklaşık bir ay önce tatil için köyüne geldiği, Şanlıurfa'dan geçici görevle Sur ilçesine gittiği, jandarma özel harekat tim komutanı olduğu öğrenildi. 

Şehidin annesinin, Malatya'da öğretmenlik yapan kızının yanında bulunduğu, Erdoğan'ın bekar ve 5 kardeşi olduğu belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayburt.s.t.k. 8 yıl önce

şehidimize Allahtan rahmet,ailesinin ve türkiyemizin başı sağ olsun

Avatar
Recep Besbas 8 yıl önce

Mekanin Cennet olsun.
ALLAH Kötülerin belasini versin.