Polis, muhasebe kayıtlarına el koydu

Gümüşhane'de bir dershanede "vergi kaçakçılığı yapıldığı" iddiasıyla başlatılan arama tamamlandı.

Polis, muhasebe kayıtlarına el koydu
Gümüşhane'de bir dershanede "vergi kaçakçılığı yapıldığı" iddiasıyla başlatılan arama tamamlandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, Karaer Mahallesi'nde bulunan FEM Dershanesi Gümüşhane Şubesinde yaptığı arama sona erdi.

Dershanede vergi kaçakçılığı yapıldığına dair iddialar üzerine yürütülen soruşturma kapsamında, Gümüşhane Sulh Ceza Hakimliğinin kararıyla yapıldığı öğrenilen arama, yaklaşık 7 saat sürdü.

Arama süresince 4 katlı binaya girişlere izin vermeyen polis, dershanenin muhasebe kayıtlarının bulunduğu belgelere el koydu. Bilgisayarlardaki muhasebe kayıtlarının kopyasını da alan ekipler, dershaneden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Konursulu Bilal Kurt 9 yıl önce

Bu baskın gibi gözetme gibi yapılan şeyleri eminim sizde iyi biliyorsunuzdur ki hepsi yalan dolan ve hepsi bir bahane gibi ortaya koyuluyor.Bunların amacı şu; Dershanelerde açık bulamadıkları için yedirememe den dolayı bu tür iftiralar ortaya koyup bahne yoluyla bazı şeylere el koyma vb. şeyler deniyorlar.Ama bunu bizde biliyoruz ki ALLAH (cc) bu olup bitenlerin hepsini görüyor ve bunların kabullenemediği yalan dolanları biz ispatlayamasakta hepsi bir gün ortaya dökülünce o taraftan olanlar bunların farkına varınca vah vah olucak...

Avatar
murat 9 yıl önce

Yillardirr basarilariyla ovundukleri birincilerine torenlerle madalyalar verdikleri cocuklarini gonderdikleri bu kurumlar simdiye kadar iyiydide hiç bir problem yoktuda simdi mi kotu oldu bunlara kargalar bile güler

Avatar
METİN 9 yıl önce

VERGİ KACIRMADIĞNI HER KEZ BİLİYOR