Havaalanına gerek var mı yok mu?

Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün Gümüşhane ve Bayburt'u yakından ilgilendiren havalimanı konusunda konuştu.

Havaalanına gerek var mı yok mu?
Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün Gümüşhane kamuoyunun yakından takip ettiği havalimanı konusundaki ısrarlı sorulara yanıt verdi.
Söz vermediğimiz hiçbir şeye olur demedik diyen Üstün, ‘Gümüşhane bugün bir zamanlar bu ülkenin IMF’den borç istediği rakamı altyapısına döşüyor. Yani havalimanı konusunda bakanımızın sözü var ancak bu havalimanı bölgeye ne kadar bir etki yapar. Bayburt başta olmak üzere diğer yerleşim alanları da baz alındığında gerek var mı yok mu bakıyoruz. Ben havalimanının Gümüşhane’ye geleceğine inanıyorum’ diye konuştu.

Haber: gundogumu.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ilke 10 yıl önce

Bayburt ve gümüş hane arasina ortak olarak yapilsin arkadas iki ile bir havaalanini cok gormesinler

Avatar
yy 10 yıl önce

yüksekovaya havalanı yapılmalı ama bayburt ve gümüşhaneye gelirken gerek varmı demek ne kadar akıl karı ve mantıklıdır...vah memleket vah...ama müstehaktır bu iki ilde yaşayanlara daha beter olsun...

Avatar
akif 10 yıl önce

bence havaalanı şart iki ilinde bu kapasitesi rahatlıkla var.ortak bi çalışmayla yetkilileri göreve çağırmak gerekir. bir taşla iki kuş hesabı.

Avatar
MEMLEKET 10 yıl önce

YAA ŞIRNAK A VAR, YÜKSEKOVAYA VAR TÜRKİYENİN HER YERİNE VAR BURAYA YOK BIRAKIN BU MANTIĞI GÜMÜŞHANE BAYBURT VE ÇEVRE İLÇELER DE İSTİYOR ŞIRNAK A VARSA BURAYADA OLSUN KARDEŞİM

Avatar
ALOŞ 10 yıl önce

Kardeşim şu IMF ye borç verinde bir kurtulsak şu laflardan. Demek ki sözde borç verme işi var. İcraat yapın kardeşim borç verdiysek verdik diyin. Hep aynı laflar.
Bu havaalanı olsa bile Bayburt a amborgo uygulanır. Nasılki size tren yolu yok demek gibi.Tren miren hava yolu Bayburt a kapalı. Sadece oy verin yeter.

Avatar
YY 10 yıl önce

HEP AYNI DALAVERA IMF YE BORÇ VERMİŞLER...

Avatar
ünal bilgin-hart 10 yıl önce

hava-deniz-kara-demiryolu,sadece karayolu var,başka bir şey yok.!!,,f.üstün vekili takdir
ettik.nedeni demiryolunu gümüşhaneye kazandırdı.,gerekçeli durum ise,2 sefer dlh ve
çed toplantısı yapıldı.bayburt uyu,uyu,nenni nenni.sn b özbek,sınıfta kaldı.durum ortada
*hiç kimsenin kızmaya,küsmeye hakkı yok..ama bayburt sahipsiz kaldı,siyaset sıfır.!!

Avatar
Ölçüsüz Yalanlar 10 yıl önce

IMF den alınan borç ölçüsünde altyapı yatırımı varmış:( AKP li olunca (haşa) Allah ne yalandan ne de rüşvetten, yolsuzluktan hesap soracak garantisi varmış havasında konuşuyorlar...