Gümüşhane-Bayburt Havaalanı haritada!

Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Gümüşhane-Bayburt Havaalanı ile ilgili “Ulaştırma Bakanı’mız Sayın Binali Yıldırım havaalanımızın planlanan yeni havalimanları arasına alındığını açıkladı” dedi.

Gümüşhane-Bayburt Havaalanı haritada!
Bayburt Postası - Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Gümüşhane-Bayburt Havaalanı ile ilgili “Ulaştırma Bakanı’mız Sayın Binali Yıldırım havaalanımızın planlanan yeni havalimanları arasına alındığını açıkladı” dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Bayburt-Gümüşhane Havaalanı projesinin planlanma aşamasında olduğunu duyurmuştu. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, bakanlığı ve bağlı kuruluşların 2016 bütçelerinin sunumunu yapan Bakan Yıldırım’ın açıklaması ile ilgili önemli bir açıklamada bulunan Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu ise havaalanının planlanan yeni havalimanları arasına alındığını bildirdi.

Kavcıoğlu yaptığı kısa açıklamada şöyle dedi:

“2016 Yılı Bütçe görüşmeleri sırasında Ulaştırma Bakanı’mız Sayın Binali Yıldırım havaalanımızın planlanan yeni havalimanları arasına alındığını açıkladı. Bayburt’a ve Gümüşhane'ye hayırlı olsun”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Safak Güngör 8 yıl önce

Bayburt Gümüşhane arasına yapılacak havaalanı ekonomik değeri sıfır olan bir havaalanı olur. Haftada 1 veya 2 uçak inecek diye devletin kaynakları ısraf edilmemeli.

Misafir Avatar
Safak Güngör 8 yıl önce @Safak Güngör

Murat Kardeşim maliyet derken inşaat maliyetinden bahsetmedim. havaalanın işletme maliyetinden bahsettim. Haftata inecek bir ucak için işletme maliyetleri çok yüksek.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Murat YAŞA 8 yıl önce @Safak Güngör

Şafak Bey eskiden bu istekler çok uç istek olarak değerlendirilirdi ama Türk ekonomisi artık gerçekten büyüdü. Buranın faaliyete geçmesi için çok fazla maliyete de ihtiyacı yoktur. Ordu ilinde havaalanı yapmak için deniz dolduruluyor. Oysa burada hafriyatını düzenledikten sonra pisti yapıldığında havaalanı olmuş olur. Bu kadar kolay havalimanı Türkiye'nin hiçbir yerinde yapılamaz.Devletin kaynaklarını israf edilmiyor Biz Bayburtlular da devletin imkanlarından en iyi şekilde yararlanmak istiyoruz söz israfı oluyor bence ekonomik israf değil...

Beğenmedim! (1)
Avatar
seher güneş 8 yıl önce

şafak bey efendi,bayburt g.hane havaalanını müşterisi şöyle.,yusufeli-ispir-pazaryolu
çayırlı bayburt iline çok yakın,dolayısıyla,g.hane bayburtunda250 bine yakın nufüsü var,yazın hergün kışın haftada 2-3 sefer yapar.tşk,ler
askeri amaçlı da kullanılacak.

Avatar
bay 8 yıl önce

Yapılacak havalimanını sadece bayburt -gümüşhane değil çevre illerde kullanır.Çok büyük bir müjde olur...

Avatar
Ömer 7 yıl önce

Valla gec bile kaldilar o kadar milletten oy aldilar artik yapsinlar

Avatar
sk 7 yıl önce

Gerekli bir yatırım çünkü 4 gün önce İstanbula gittim.havaalani olsa kış günü Trabzona gitmezdim herturlu sıkıntı. Bayburtuma herşey yakışır. Hem potansiyelde var Bayburtta göremediğimi Trabzon hvalimaninda görüyorum artık insanımız h yolunu kullanıyor. Bayburt havaalani zarar etmeyenler listesine girer. Çünkü dışarda çok bayburtlu var.gdis glis rahat olduğu zaman herkes talep eder.Devlet büyüklerimizden Allah razı olsun .Bayburtuma hayırlı olsun.

Avatar
.. 7 yıl önce

Ölü yatırım.

Avatar
sezgin 8 yıl önce

1 az geç oluyor ancak bayburt umun hakını veriyorlar bunada şükür.

Avatar
ilke 8 yıl önce

devletin imkanları israf ediliyor diyen kişi bak bura sadece bayburta yapılmıyor velevki yapılsın yıllardır zerre yatıtım görmeyen insanların memleketine uzak diye gitmediği bir ildi şimdi bunlar oluyor ve hala eleştiri var anlamakta güçlük çekiyorum eleştiri yapanlar ya bayburtlu değil yada farklı amaçları var