Erzurum'da trafik kazası: 2 ölü

Kazada hayatını kaybeden, kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsünün ehliyetsiz olduğu öne sürüldü...

Erzurum'da trafik kazası: 2 ölü
Erzurum'da kullandığı kamyonetle asfalt malzemesi yüklü kamyona arkadan çarpan ve ehliyetsiz olduğu iddia edilen sürücü hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Erzurum'dan Pasinler ilçesi yönüne giden Adem İleri (28) yönetimindeki 76 DK 768 plakalı kamyonet, Kuzey Çevreyolu Hilalkent mevkisinde Veysel Çınar'ın kullandığı 25 LC 325 plakalı asfalt malzemesi yüklü kamyona arkadan çarptı.

Kamyonet sürücüsü Adem İleri ile aynı araçta bulunan Musa Acıbucu (55) kaza yerinde yaşamını yitirdi. İleri ve Acıbucu'nun cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan, kaza hakkında inceleme yapan polis, kamyonet sürücüsü İleri'nin bugüne kadar ehliyet almadığını, söz konusu kişiye daha önce de ehliyetsiz araç kullanmaktan cezai işlem yapıldığını belirledi. 

Kamyon sürücüsü ise gözaltına alındı. AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.