Erzurum'da çatışma: 2 asker şehit

Genelkurmay Başkanlığı'ndan, Erzurum'daki teröristlere yönelik operasyonda iki askerin şehit olduğu bildirildi.

Erzurum'da çatışma: 2 asker şehit
Genelkurmay, Erzurum'un Şenkaya ilçesinde bölücü terör örgütü üyelerinin etkisiz hale getirilmesine yönelik operasyon sırasında ağır yaralanan 2 askerin şehit olduğunu bildirdi. Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, Şenkaya ilçesinde bölücü terör örgütü üyelerinin etkisiz hale getirilmesine yönelik operasyon başlatıldığı belirtildi.

"Operasyonda, kahraman iki silah arkadaşımız ağır şekilde yaralanmış, derhal helikopterle hastaneye sevk edilmiştir" ifadesi kullanılan açıklamada, iki askerin hastanedeki tüm müdahalelere rağmen şehit oldukları bildirildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz" denildi. AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.