En garip havalimanı

Bayburt ve Gümüşhane sınırında bulunan Köse Salyazı'daki havaalanı atıl bir şekilde bekliyor.

En garip havalimanı
Bayburt Postası - Hükümetin her şehre havalimanı projesi kapsamında Köse Salyazı da kaderinin değişmesini bekliyor. Dönemin Ulaştırma Bakanı’nın söz verdiği havalimanı için şu ana kadar somut bir adım da atılmadı.  Eski Bakan Binali Yıldırım’ın söz verdiği Salyazı havalimanı için Ankara’dan gelen ekiplerin inceleme sonuçları da henüz kamuoyuna net olarak ifade edilmedi.

Gümüşhane kanadından yapılan açıklama ise havalimanının mutlaka Gümüşhane’ye kazandırılacağı yönünde ancak, neredeyse çeyrek asrın geçtiği proje de bugüne kadar hiçbir eylem icraata dönüşmedi. Havalimanı sözü ise şimdilik en garip havalimanı projesi olarak ortada kaldı.

Haber: Gündoğumu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Engin aydır 10 yıl önce

Ozaman biz yerlilere düşen görev bunu herzaman onlara hatırlatmak sadece oy toplamak için gelmesinler yapılacak icraatlarlada güzelim tarihi önem taşıyan Bayburt'un gelişimine yardımcı olsunlar.