Zabıta ekiplerinden dilenci operasyonu

Bayburt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Bayburt’ta son aylarda sayıları artan ve civar illerden gelerek Bayburt’u mesken tutmaya başlayan dilencilere operasyon gerçekleştirdi.

Zabıta ekiplerinden dilenci operasyonu
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Bayburt’ta son aylarda sayıları artan ve civar illerden gelerek Bayburt’u mesken tutmaya başlayan dilencilere operasyon gerçekleştirdi. Bayburt Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği operasyonda çeşitli mahallelerde bulunan metruk binalarda kalan dilencileri alan zabıta ekipleri il dışına gönderdiler.

"Duygularınızın sömürülmesine izin vermeyin"

Özellikle Ramazan ayının da gelmesiyle vatandaşların merhamet duygularını sömürmek isteyen dilencilere prim verilmemesi gerektiğini belirten Zabıta Müdürü Cavit Türk kendilerinin dilencilere karşı olan uygulamalarının devam edeceğini söyledi. Vatandaşlardan gelen ihbarları da değerlendirdiklerini de sözlerine ekleyen Türk, hassasiyetlerinden dolayı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BAYBURTLU 8 yıl önce

Bayburt yol geçen hanı Belediyenin 1. vazifesi Bayburtlu'ya müdahale etmek

Avatar
ismail 8 yıl önce

bayburtta resmi dilenciliklede mücadele edilirse esnaf olarak memnun oluruz matbaadan makbuz bastırıp para toplayanlarıda denetim olursa memnun oluruz

Avatar
camii cemaati 8 yıl önce

Güzel bir uygulama.Bu işi meslek edinenlerden bıktık usandık..