Yumak uyardı: “Polis Okulu kapanabilir”

Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak, Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu’nun yakın gelecekte kapanma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu belirterek, polis okuluna sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Yumak uyardı: “Polis Okulu kapanabilir”
Bayburt Postası - Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak, Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu’nun yakın gelecekte kapanma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu belirterek, polis okuluna sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Bayburt Polis Meslek Yükseokulu’nun Türkiye’de en az öğrenci alan okul olduğunu belirten Yumak, “Bu konuda Bayburt’ta toplumsal bilinç oluşmalı. Polis okulumuza sahip çıkmamız lazım” dedi.

Yumak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından polis okuluna spor kompleksi kazandırıldığını ve bu tür eserlerin çoğalması gerektiğine vurgu yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu öğrenci sayısı bakımdan Türkiye’de en alt düzeye düşmüş durumda. Bunun yakın gelecekte kapanabilme ihtimalini dikkate almamız gerekli. Bu konuda toplumsal bilinç oluşmalı. Polis okulumuza sahip çıkmamız lazım. Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden okulumuza bir spor kompleksi kazandırdık.  Polis okulumuzun burada kalıcılığını sağlayacak elimizdeki imkânları ve fırsatları kullanıyoruz. Bu tür tesislerin artması lazım.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Enes Budak 10 yıl önce

10 bin öğrenciden fazlasını Bayburt kaldıramaz diyen siyasilerin olduğu bir il için Polis okulu fazla bile...

Avatar
Cemil Turan 10 yıl önce

Cemaatin müdür amir memur kadrosu gönderilmezse polis okulu kalsa ne olur kalmasa ne.Okul kadrosunun yüzde doksanı cemaatin öğrenci kazandırma teşkilatı durumunda bence tüm polis okulları tüm kadrolarıyla birlikte elden geçirilmeli

Avatar
murat alı 10 yıl önce

kapanmamısı için sıyasılerımız mücadelesini veriyomu acaba

Avatar
ALOŞ 10 yıl önce

Polis okulunu kapatırsalar yerine ne açacaklar. Zaten barış süreci başlıyor polise ihtiyaca gerek yok.Pkk yok, işit mişit zaten yok olacak kardeş ce yaşamak var olacak. Hayal dünyasında yaşamak güzel

Avatar
Erdal Sentürk 10 yıl önce

Neyapmali öneriniz nedir Polisine saygi bizim ilimizde ama millet düsmanlari eyer Polis okulunun basinda halen durabiliyorsa diyecek tek kelime nerde bu Devlet....

Avatar
singahli 10 yıl önce

Cemil turan Bunu dami cemaate bagladin.senin gibi ileri zekalilar oldukca bayburttan da bisi olmaz.

Avatar
BYB69 9 yıl önce

Sabırlı olalım R.T.E yakında Bayburt u bölgenin cazibe merkezi yapacakmış.

Avatar
recep yazıcı 9 yıl önce

ibrahim bey selamlar sunarak 2 ayda bir ankaraya heyet gidiniz,yatmak yok ,çalışma
olmalı.,yani heyecan ,bayburt yönetiminde çalışma sanki yok??