Yumak: "TYP'den 1900 kişilik kontenjan aldık"

AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak, İş-Kur’un Toplum Yararına Programı kapsamında bu yıl Bayburt’ta 1.900 kişinin daha istihdam edileceğini açıkladı

Yumak: "TYP'den 1900 kişilik kontenjan aldık"
Bayburt Postası - Başkan Yumak, AK Parti olarak Bayburt’lunun taleplerini dikkate aldıklarını ve vatandaşlar için çözüm üretmeye devam ettiklerini söyledi.

İş-Kur’un Toplum Yararına Programı için de vatandaşlardan büyük bir talep olduğuna dikkati çeken Yumak, şöyle konuştu:

“Geçen yıl da söz konusu program kapsamında yine 1.900 civarında kişiye istihdam oluşturmuştuk. Maliye Bakanımız Sayın Naci Ağbal’ın büyük katkılarıyla bu yıl da Bayburtumuz için yeni 1.900 kişilik kontenjan aldık. Kendisine ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Jülide Sarıeroğlu’na teşekkür ediyoruz. Müracaatlar haftaya İş-Kur İl Müdürlüğüne yapılacak. Müracaatların ardından işe alınacaklar kapalı spor salonunda noter huzurunda kura ile belirlenecek. İş başı ise Mayıs ayının başında olacak inşallah. Tüm Bayburtlu hemşehrilerimize hayırlı olsun.”

Anahtar Kelimeler:
Fatih YumakTyp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 6 yıl önce

Devlette işe gir ve işsiz olanlar işli olacak ama fabrika açan olmadığı için işsizlik suni olarak çözülecek. Sorun seneye yine devam edecek. Kalıcı çözüm olması için çalışan yok günü ve seçimi kurtar gerisini merak etme mantığı.

Avatar
KALICI İŞ 6 yıl önce

ADAM MÜJDE GİBİ AÇIKLIYOR SANKİ İŞKUR ÇOK İYİ BİR İŞ HEM KISA VADELİ KALICI DEĞİL HEM DE ASGARİ ÜCRET BUNA BAYBURTLUYU LAYIK GÖRMEK BAYBURTLUYA YAPILABİLECEK EN BÜYÜK KÖTÜLÜKTÜR NOKTA İTEYEN GİTSİN ÇALIŞSIN