Yeni çocuk oyun parkları hizmete giriyor

Bayburt Belediyesi çocuklar için yeni oyun parklarını hizmete sundu.

Yeni çocuk oyun parkları hizmete giriyor
Bayburt Postası - Şehrin farklı mahallelerinde yeni çocuk oyun parkları kuran Bayburt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında çeşitli noktalarda kurulumu tamamlanan oyun parklarında zemin düzenleme çalışması devam ederken Bayburt’un en gözde gezi ve piknik alanı olan Şair Zihni Kent Ormanı’na bir çocuk parkı daha kazandırıldı.

Parkın montajı büyük oranda tamamlanırken bir yandan da bordür ve zemin düzenleme çalışmaları devam ediyor. Büyükler için spor aletlerinin de yer aldığı park alanında çocuklar oyunlarını oynarken büyüklere de spor yapma imkânı sunuluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şengâhi 7 yıl önce

Bilmiyorum burada yazılanlar belediye sorumluları tarafından okunuyor mudur!? Belediyemiz tarafından şehrin dört bir etrafında yapılan ve yapılmakta olan hem mahalle içlerinde hem de özel olarak dizayn edilmiş halkın sosyal ihtiyacını karşılayacak park ve bahçeler yapılması gerçekten gerekli ve yerinde bir uygulama ne var ki mahalle içlerinde yapılan çocuk parkları tamamen fiyasko hele hele Singah mahallesi içerisinde bulunan parklar tamamen bakımsız ve oldukça küçük nitelikte yapılmış durumda. Şunu da belirteyim ki BELEDİYE sorumluları çocukların yoğunluğunun bulunduğu yerlere yoğunlaşması gerçekten önem arz ediyor Singah mahallesi Yüzbaşı ilk öğretim okulu alt kısmında kalan bölgede elliden fazla çocuk olmasına rağmen oynayacakları bir alan yok hastane yolu üzerinde illa bir fidanın ezilmesi mi gerekiyor. Hakkı yazmak konuşmak bize düşer, gereğini yapmakta size düşer.

Avatar
Bayburtlu 7 yıl önce

Altını yumuşak parke yapmadıktan sonra bi anlamı yok. Çoluk çocuk toz toprak içinde. Şehir ama içinde çocuğun oynayacağı bir tane düzgün park yok. Belediye görevlisine bunu ilettiğimizde bize şöyle dedi artık yumuşam parke kullanılmıyormuş. Bari aklımızla alay etmeyin.

Avatar
Baybars 7 yıl önce

Yumusak parke yerine ince kum olsa daha sahsen avrupada yasayan biri olarak burda yumusak parke yerine ince kum dokuluyor oyun parklarina cocuklar kum ile oynasin diye