Yavuz: "Halkın tepkisi dünya tarihini değiştirecek nitelikte"

Bayburt vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik protestosunu 9. gününde sürdürdü.

Yavuz: "Halkın tepkisi dünya tarihini değiştirecek nitelikte"
Bayburt Postası - Bayburt vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik protestosunu 9. gününde sürdürdü. Ellerinde Türk bayraklarıyla Bayburt Valiliği önünde toplanan vatandaşlar, "Recep Tayyip Erdoğan" ve "dik dur eğilme, bu millet seninle" sloganları atarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a desteklerini yineledi.

Bayburt Belediyesince oluşturulan platformdan mehter marşları ile çeşitli şiirlerin yayınlandığı alanda, çocukların da aralarında bulunduğu vatandaşlar, FETÖ'nün darbe girişimine tepki gösterdi.

İşadamı Kenan Yavuz, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin Türk tarihinin en karanlık gecelerinden biri olduğunu söyledi.

Bu karanlık geceyi aydınlığa çevirenin başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım'ın dik duruşları ve siyasi iradelerini ortaya koymaları olduğunu belirten Yavuz, "Halkın darbe girişimine karşı tankların üzerine çıkarak gösterdiği olağanüstü tepki dünya tarihini değiştirecek niteliğe sahip. Darbeler tarihi içerisinde halkın iradesine bu kadar sahip çıktığı daha önce görülmemiştir. Dolayısıyla 15 Temmuz karanlığı Türkiye'nin önünü aydınlatacak bir şekle dönüştü." dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
Kenan Yavuz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.