Veli Şaban Mahallesi Otoparkı’nın Yapımına Başlandı

Bayburt’un en büyük sorunlarından biri olan otopark sorununa çare olmak adına çalışmalarını sürdüren Bayburt Belediyesi Veli Şaban Mahallesi Otoparkı’nın yapımına başladı.

Veli Şaban Mahallesi Otoparkı’nın Yapımına Başlandı
Bayburt Postası - İhalesi gerçekleştirilerek yapımına başlanan otopark 118 araç kapasiteli olacak ve 4 kattan oluşacak. Toplamda 4500 metrekare alana sahip otopark hakkında açıklamalarda bulunan Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, “Bayburt Belediyesi olarak şehrimizin ihtiyaç duyduğu hizmetlerden birini daha hayata geçiriyoruz. Daha önce dediğimiz gibi Bayburt’un elzem sorunlarına bir bir el atacağız. Veli Şaban Mahallemizde yapacağımız otoparkımızın ihalesini gerçekleştirerek yer teslimini yaptık ve yapımına başladık. İnşallah mümkün olan en kısa sürede bitireceğiz” dedi.

Otopark hakkında sayısal bilgilerde veren Başkan Pekmezci, “Otoparkımız toplamda 4.500 metrekare kapalı alana sahip ve 4 katlı olacak. 118 araç kapasiteli olup mimari açıdan da oldukça estetik bir yapıda.  İnşallah tamamlanınca Veli Şaban Mahallesi’ndeki park sorunu ve araç yığılmasına çare olacak.  Biz Bayburt Belediyesi olarak tarih ve kültür şehrimizin ihtiyaç duyduğu tüm hizmetleri yerine getirmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımız müsterih olsun” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Milletin sesi 3 yıl önce

Baskanım iki turlu su fiyatı uygulanasından ne zaman cazgeçeceksiniz sizde biliyorsunuzki önceki dönemlerde yapılan bu uygulama yanlış sizden düzeltmenizi bekliyoruz

Avatar
sezai 3 yıl önce

Başkanım bir an önce inşAllah halledersinizde biraz olsun park sorunu çözülür su sayacı problemi çözüldü inşAllah şimdi fiyat farkıda kalkar