Vali Ustaoğlu: “Muhtarlar devletimizin gözü kulağı”

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Muhtarlar Derneği tarafından Bayburt Öğretmen Evi’nde düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Vali Ustaoğlu, muhtarların ülkenin en ücra köşelerinde devletin gözü kulağı olduğunu kaydetti.

Vali Ustaoğlu: “Muhtarlar devletimizin gözü kulağı”

Bayburt Postası - Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Muhtarlar Derneği tarafından Bayburt Öğretmen Evi’nde düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Vali Ustaoğlu, muhtarların ülkenin en ücra köşelerinde devletin gözü kulağı olduğunu kaydetti. 

Programda davetlilere bir konuşma yapan Vali Ustaoğlu, organizasyon dolayısıyla Muhtarlar Derneği’ne teşekkür etti. Muhtarların kader arkadaşları olduğunu ifade eden Vali Ustaoğlu, “Mesleğe başladığımızdan beri, gittiğimiz her yerde kader birliği yaptığımız en önemli mesai arkadaşlarımız bizim için muhtarlarımız.” dedi.

"Devletimizin gözü kulağısınız"

Vali İsmail Ustaoğlu, muhtarların en ücra köşelerde görev yaparken devletin gözü kulağı olduklarını vurgu yaptı. Muhtarların kendileri için önemli olduğunu ifade eden Vali Ustaoğlu, “Görev yaptığım her yerde muhtar arkadaşlarım benim kader birliği yaptığım değerli arkadaşlarım oldu. Bu anlamda bu akşam burada sizlerle aynı sofrayı paylaşmak bizler için onur verici.” sözlerini dile getirdi.

Bayburt’ta görev yapmanın kendisi açısından onur verici olduğunu söyleyen Vali Ustaoğlu konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “Tarihi binlerce yıl öncesine dayanan yiğitler diyarı Bayburt’ta görev yapmak zannediyorum bizim için ayrı bir anlam ifade ediyor. Bu anlamda 15 gündür sizlerden de bazı arkadaşlarımız zaman zaman geldiler bizi ziyaret ettiler. Bir taraftan ilimizi de tanımaya çalışıyoruz. Dün ve önceki gün ilçelerimizi ziyaret ettik. İnşallah bundan sonraki süreçte de her birinizin köyüne gelmeye çalışacağım. Sizlerle köylerimizin problemlerini çözme noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz.”

"Bu fırsatı değerlendirme gayretinde olacağız"

“Özel İdare ve Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) yatırım programımızın bir kısmı belli oldu. Her birinizin köyünde birlikte olup köylerde yapılan yatırımları yerinde görme adına gelip oraları ziyaret edeceğiz. İhtiyacı olan yerleri bu yıl alamazsak seneye yatırım programımız içerisine almak noktasında da el birliğiyle gayret içerisinde olacağız. Sayın Maliye Bakanımızın ilimiz açısından büyük bir fırsat olduğunu bilerek inşallah yakalamış olduğumuz bu güzel fırsatı ilimizin mezrası da dâhil en ücra noktasında değerlendirmek adına gayret içerisinde olacağız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.