Vali Ustaoğlu, Demirözü'nde

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Aydıntepe'nin ardından Demirözü'ye de bir ziyaret gerçekleştirdi.

Vali Ustaoğlu, Demirözü'nde
Bayburt Postası - Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Aydıntepe'nin ardından Demirözü'ye de bir ziyaret gerçekleştirdi. Vali Ustaoğlu’nun ilk durağı kaymakamlık oldu. Vali Ustaoğlu’nu Demirözü Kaymakamı Zihni Yıldızhan ve ilçede görev yapan yöneticiler karşıladı. Karşılama töreninin ardından Demirözü Kaymakamlığı hizmet binasına geçen Vali Ustaoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte Kaymakam Yıldızhan’dan ilçe hakkında brifing aldı.

Problemleri yerinde görmek ve tespit etmek istediklerini aktaran Vali Ustaoğlu, “Mevsim itibariyle yatırımların takibinin en yoğun olduğu dönemdeyiz. Bunun için ildeki birim amiri arkadaşlarımızla birlikte bundan sonraki süreçte neler yapabiliriz, eksiklerimiz neler değerlendirmek için bir araya geldik.” dedi.

Terör emellerine ulaşamayacak

Konuşmasının devamında dün İstanbul’da yaşanan terör saldırısına değinen Vali Ustaoğlu, terörün kalleş yüzünü bir kez daha gösterdiğini dile getirdi. Saldırının masum insanlara yönelik yapıldığını aktaran Vali Ustaoğlu, “Saldırıyı şiddetle kınamakla birlikte, ölenlere de Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Gerçekten ülkemizin geçirmiş olduğu bu süreç içerisinde bu tip hadiseler daha önce olduğu gibi şimdi de zaman zaman oluyor. Ama devletimiz çok güçlü ve inşallah devletimizin milletimizle birlikte bu kararlılığı devam ettiği sürece bunlar arzu ettikleri emellere de asla ulaşamayacaklar. Bunu hepimiz biliyoruz. İnşallah devletimiz tüm güçleriyle birlikte bunlarla mücadele edecek, onlarda zaten amaçlarına ulaşamayacaklar. Kendi kazdıkları kuyulara gömüleceklerine biz inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Vali İsmail Ustaoğlu, Bayburt’un Türkiye’nin en güvenli ve huzurlu olma özelliğine vurgu yaparken, konuşmasına şu ifadelerle devam etti: 

“Huzurlu ve güvenli bir il olması bizim açımızdan da önemli bir avantaj. Bu hafta itibariyle gurbetten sılaya tatil amaçlı göçün yoğunlaştığı bir dönemi yaşayacağız sanırım. İnşallah gelecek bu misafirlerimizle birlikte yaz tatilimizin de huzur ve güven içerisinde geçmesini diliyorum.Bizlerde ilin yöneticileri olarak buradaki arkadaşlarımızla birlikte hükümetimizin ilimizle ilgili 2016 yılında hayata geçirmek istediği projelerin yerine getirilmesi ve bunun dışında İl Özel İdaresi programları çerçevesinde ilimizde yapılacak olan yatırımların takipçisi olacağız. İnşallah tüm bunlar ilimiz için hayırlara vesile olur.”

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Demirözü Belediyesi’ni ziyaret eden Vali Ustaoğlu’na burada Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen tarafından belediye çalışmaları hakkında sunum yapıldı. Çeşitli alanlarda yapacakları yatırımlar için destek beklediklerini ifade eden Belediye Başkanı Ersen’e, Vali Ustaoğlu ellerinden gelecek yardımı yapmaya her zaman hazır olduklarını söyledi.

Vali İsmail Ustaoğlu,  kaymakamlık ve belediye ziyaretlerinin ardından beraberindeki heyetle birlikte programına ilçedeki bir dizi yatırımı inceleyerek devam etti. Son olarak, 2008 yılında Tunceli’nin Hozat ilçesinde şehit düşen Samet Akdeniz’in Gökçedere Beldesi’ndeki ailesini ziyaret ederek noktaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.