Vali Pehlivan, karayolları yatırımlarını anlattı

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Karayolları 106. Şube Şefliği’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Pehlivan, karayolları yatırımlarını anlattı
Bayburt Postası - Kurumun Bayburt-Gümüşhane Karayolu üzerinde bulunan yerleşkesinde makine parkı ve atölyelerini dolaşan Vali Pehlivan kurum personeliyle bir süre sohbet ettikten sonra Şeflik binasına geçerek Şube Şefi Recep Ergen’den karayolları yatırım projelerindeki son durumlar hakkında brifing aldı.
 
Vali Pehlivan ziyaret vesilesiyle yaptığı açıklamada, “İlimiz ve çevresindeki büyük çaplı karayolları yatırımları 2018 yılında hızlanarak devam edecek. Yatırım programı dâhilinde şu an devam eden 7 projenin toplam proje bedeli 990 milyon 966 bin TL. Bu işlere bugüne kadar yapılan toplam harcama ise 370 milyon 543 bin TL. Bu projeler arasında 52 kilometrelik Köse-Bayburt Devlet Yolu, Salmankaş Tüneli ve Bağlantı Yolları, 13 kilometrelik Bayburt-Çaykara Devlet Yolu, Aydıntepe Şehir Geçir Projesi, Gümüşhane Bayburt-Aşağı Kop Köyü Bölünmüş Yol Çalışması, Araklı-Dağbaşı-Uğrak Yolu, Bayburt-Köse Devlet Yolu ve etüt proje ihalesi yapılan Soğanlı Tüneli var. Bu projelerin bir kısmı tamamlandı bir kısmının 2018 yılı içerisinde tamamlanması hedefleniyor. İnşallah bu yatırımların tamamlanmasıyla ilimizin çevre il ve bölgelerle ulaşım imkanları çağdaş standartlara kavuşmuş olacak, tarihi ipek yolu üzerinde bulunan ve çağlar boyunca stratejik öneme haiz olan Bayburt İlimiz bu önemli konumunu sosyo ekonomik gelişmeyle birlikte yarınlara taşıyacaktır. Bu değerli yatırımları hayata geçiren Hükümetimize, Ulaştırma Bakanlığımıza ve Karayolları teşkilatına İlimiz adına teşekkür ediyor, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
 
Vali Ali Hamza Pehlivan’a ziyaret ve incelemeleri sırasında Karayolları 106. Şube Şefi Burak Şara ve kurum personeli eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BAYBURTLU 6 yıl önce

YILLARDIR DEVAM EDEN ÇALIŞMALAR HER SENE AYNEN SÖYLENİYOR BAKIN BIURADAN AÇIKÇA SÖYLÜYORUM KOP TÜNELİ 7 SENEDİR BAŞLAMIŞ GEÇEN AÇIKLANDI YÜZDE 41 FİZİKİ İLERLEME SAĞLANMIŞ ALLAH AŞKIAN BAYBURT HALKINA HİZMET EDİLİYOR MU ŞİMDİ BU SAYIN VALİ BEY KARAYOLLARI YATIRIMI DİYE SÖYLEMİŞ AMA BAYBURT KENDİ İÇİNDE BİLE OTOBANI OLMAYAN TEK ŞEHİRDİR VE OLAN ÇALIŞMALAR DA İNANILMAZ YAVAŞ UMURSANMADAN YAPILIYOR BİRAN ÖNCE BİTİRELİM DİYE BİR ÇABA YOK AYRICA BAYBURT ÇEVRE İLLERLE BİLE YOLU OLMAYAN TEK ŞEHİRDİR HER TARAF DUBLE YOLLARLA BİRBİRİNE BAĞLANIRKEN BAYBURTA O BİLE ÇOK GÖRÜLÜYOR UYANIN ARTIK BAYBURTUN HAKKINI SAVUNUN BİZLER SUSTUKÇA KİMSENİN UMRUNDA OLMUYOR MAALESEF SAYIN VALİ BEY RİZEYLE BAYBURTU BİR KIYASLASIN ARADAKİ FARKI GÖRECEKTİR SELAM VE SAYGI İLE