Vali Pehlivan, gece denetlemesinde

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, İl Emniyet Müdürlüğü yol kontrol noktaları, muhabere birimi, Polis Merkezi ve Bayburt Devlet Hastanesi Acil Servisinde denetlemelerde bulundu.

Vali Pehlivan, gece denetlemesinde
Bayburt Postası - Gece saatlerinde İl Emniyet Müdürlüğü birimlerini ziyaret eden Vali Pehlivan görev başındaki polislerden bilgiler aldı.

Vali Pehlivan ziyareti sırasında kendi koduyla telsiz çevriminde bulunarak kontrol noktaları ve ekiplerden durum raporu istedi. Çevrime katılanların durumun normal olduğunu rapor etmesi üzerine teşekkür eden Vali Pehlivan, ekiplere güvenlik ve asayiş görevlerinin azami hassasiyet gerektirdiğini belirterek başarı ve kolaylıklar diledi.

Vali Pehlivan daha sonra Bayburt Devlet Hastanesi Acil Servisi’ni ziyaret etti. Tedavi için bekleyenler ile gözlem odalarında bulunan hastalara geçmiş olsun dileklerini bildiren Vali Pehlivan nöbetçi hekimlerden bilgiler aldı. Acil servisteki hasta yakınlarıyla da bir süre sohbet eden Vali Pehlivan, nöbetçi personele görevlerinin hayati öneme haiz olduğunu belirterek başarı ve kolaylıklar diledi.
 



Anahtar Kelimeler:
Ali Hamza Pehlivan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.