Vali Pehlivan'dan incelemeler

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, yapımı devam eden Göçmen Geri Gönderme Merkezi ve Kışla Kavşağı ile Emniyet Kavşağı arasında gerçekleştirilen yol yapım çalışmalarını inceledi.

Vali Pehlivan'dan incelemeler
Bayburt Postası - Ülkemize çeşitli yollarla giriş yapan mültecilerin ülkelerine iade edilinceye kadar koruma altına alınıp barınma ihtiyaçlarının karşılanacağı 200 kişilik Göçmen Geri Gönderme Merkezi inşaatı devam ediyor. İçerisinde yemekhane, spor salonu, çocuk oyun alanları, sosyal tesis ve revir binasının yer alacağı merkezin yıl içerisinde hizmete alınması hedefleniyor.

Çalışmaların geldiği aşamayı görmek üzere Göçmen Geri Gönderme Merkezi inşaatında incelemelerde bulunan Vali Pehlivan yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı. Merkezin 150 kişilik istihdam olanağı sağlayacağını dile getiren Vali Pehlivan çalışmaların titizlikle yürütülmesi noktasında ilgililere talimat verdi.

Vali Ali Hamza Pehlivan’a, İl Göç İdaresi Müdürü Hüsnü Yağmur ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Saka eşlik etti.

Vali Ali Hamza Pehlivan, Kışla Kavşağı ile Emniyet Kavşağı arasında gerçekleştirilen yol yapım çalışmalarını da inceledi.

Bayburt Şehir Geçişi projesi kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Karayolları 106. Şube Şefi Burak Şara’dan bilgiler alan Vali Pehlivan alanda incelemelerde bulundu. Vali Pehlivan çalışmaların trafik güvenliğini tehlikeye atmayacak hassasiyette ve ilgili kuruluşlarla koordinasyon içerisinde yürütülmesini istedi.

Çalışmaların bir ay içerisinde tamamlanmasının hedeflendiğini bildiren Vali Pehlivan, “Kışla Kavşağı’ndan başlayarak Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı ile Turgut Özal Bulvarı’nın kesiştiği Emniyet Müdürlüğü önündeki bu nokta arasında öncelikle mevcut yol platformları iyileştirilecek. Çalışmalar kapsamında bitümlü temel, binder çalışması, yağmur suyu ve drenaj çalışması ile kaldırım yapılacak. Önceki yıllarda yapımı büyük ölçüde tamamlanan Bayburt Şehir Geçişi projesinin kalan eksiklikleri başlatılan bu çalışmayla 30 gün içerisinde tamamlanıp, yolun trafiğe açılması sağlanacak.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.