Vali Pehlivan'dan incelemeler

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Orgeneral Bedrettin Demirel Komando Kışlası ve Göçmen Geri Gönderme Merkezi inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Vali Pehlivan'dan incelemeler
Bayburt Postası - Vali Pehlivan, Orgeneral Bedrettin Demirel Komando Kışlası’nda 3.400 m2 alana sahip olan prefabrik ek bina ile 200 kişilik Göçmen Geri Gönderme Merkezi inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Pehlivan, Haziran ayında Bayburt İl Özel İdaresi bünyesinde ihalesi yapılan, inşaatı tamamlanan ve tefrişatı yapılmakta olan 300 personel konaklama kapasiteli hizmet binası hakkında yüklenici firma yetkilisinden bilgiler aldı. Garnizon Komutanı Tank Albay Davut Balibaşa'nın eşlik ettiği ziyarette Vali Pehlivan, prefabrik bina inşaatı içerisinde yer alan ofis, depo, yemekhane ve kantin alanlarını da gezerek tespitlerde bulundu.

2018 yılı mayıs ayında inşaatı başlanan 200 kişilik Geri Gönderme Merkezi hakkında yüklenici firma yetkilisinden bilgi alan Vali Pehlivan, Göçmen Geri Gönderme Merkezi’nin 2019 yılı sonuna kadar bitirileceğini ifade etti ve merkez içerisinde yemekhane, spor salonu, çocuk oyun alanları, sosyal tesis ve revir binasının yer alacağını ve merkezin 150 kişilik de istihdam sağlayacağını belirtti.

Vali Pehlivan yüklenici firma yetkilileri ve teknik kontrolü sağlayan ekibe, çalışmaların titizlikle yürütülmesi talimatı verdi. İnşaat alanında incelemelerde bulunarak usta ve işçilerle bir süre sohbet ederek işlerinde kolaylıklar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.