Vali Odabaş, veda iftarı düzenledi

Valiler Kararnamesi ile merkeze atanan BayburtValisi Yusuf Odabaş, il protokolüne veda iftarı verdi.

Vali Odabaş, veda iftarı düzenledi
Bayburt Postası - Valiler Kararnamesi ile merkeze atanan Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, il protokolüne veda iftarı verdi.

Kent merkezindeki bir otelin restoran bölümündeki iftar programına Yusuf Odabaş, Belediye Başkanı Mete Memiş, Garnizon Komutanı Jandarma Albay İbrahim Ayhan Vural, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, Adalet Komisyonu Başkanı İsmail Deniz, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Baksı Müzesi Kurucusu Prof. Dr. Hüsamettin Koçan ile değir protokol üyeleri ve davetliler katıldı.

Odabaş, burda yaptığı konuşmada, 40 yıllık idarecilik tecrübesinin olduğunu ve mutlaka bu tecrübenin neticesinde bir yerde noktasının da koynulmasının lazım olduğunu söyledi.

Bu tür görevlerde gelmek olduğu gibi gitmenin de mukadder olduğunu belirten Odabaş, "Dolayısıyla hizmetlerin de çalışmanın da bir sonu olması gerekiyor.  Onun için gelmekle gitmek birbirleriyle paralel olan bir durumdur" dedi.

Her gittikleri yerde çok sağlıklı görüştükleri dostları olduğunu anlatan Odabaş, "Tabi ayrılıktaki en büyük sıkıntı bu dostlardan ayrılık olsa gerek. Ben sizleri hiçbir zaman unutmayacağım. Benim hakkım olduğunu zannetmiyorum ama sizleri bilmeyerek kırdıysam, yanlış bir hareket yaptıysam şimdiden özür diliyorum. Hakkınızın helal edilmesini talep ediyorum. Helal ederseniz daha gönül rahatlığıyla ayrılmış olacağım." diyerek konuşmasını tamamladı.

Program, Vali Odabaş'a bazı kamu kurum müdürlerinin çeşitli hediyeler vermesiyle sona erdi. 

Kentten ayrıldı

Öte yandan Vali Odabaş, sabah saatlerinde Bayburt'tan törenle uğurlandı. Kendisini uğurlamaya gelenlerle makam odasında bir süre sohbet eden Odabaş, daha sonra tören için valilik binası önüne çıktı. Odabaş, burada da kendisini uğurlamaya gelenlerle tokalaşıp helallik isteyerek, kentten ayrıldı.

Uğurlama törenine, Garnizon Komutanı Jandarma Albay İbrahim Ayhan Vural, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Yusuf Odabaş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veli 8 yıl önce

Çok kişinin canını yaktın vali,
ALLAH'a havale edildin...
Bir ay sonra Bayburt'ta ismini sadece canı yananlar hatırlar.