Vali Kaymak, Bayburt'ta

Tunceli Valisi hemşehrimiz Osman Kaymak, amcasının cenaze törenine katılmak üzere geldiği Bayburt'ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Vali Kaymak, Bayburt'ta
Bayburt Postası - Tunceli Valisi hemşehrimiz Osman Kaymak, amcasının cenaze törenine katılmak üzere geldiği Bayburt'ta bir dizi ziyaretlerde bulundu. 

Sancaktepe Köyü'nde defnedilen amcası Nuri Kaymak'ın cenazesine katılan ve son görevini yerine getiren Vali Kaymak, Bayburt Valiliği'ni ziyaret ettti. Vali Yusuf Odabaş'ın il dışında olması sebebiyle Bayburt Vali Yardımcısı Abdulhamit Karaca ile görüşen ve daha sonra Bayburt Üniversitesi'ne geçen Vali Kaymak'ı, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun karşıladı.



Basın mensuplarının da hazır bulunduğu ziyarette Rektör Coşkun, Vali Kaymak'a başsağlığı dileklerinde bulundu.

Vali Kaymak ise, Bayburt basınını yakından takip ettiğini söyleyerek, Rektör Coşkun ve basın mensuplarına Bayburt'a güzel hizmetler kazandırma yolunda başarılar diledi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.