Vali Cüneyt Epcim, Demirözü’nde

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, beraberindeki heyetle birlikte Demirözü ilçesinde yapımına devam edilen entegre hastanesini inceledi.

Vali Cüneyt Epcim, Demirözü’nde
Bayburt Postası - Bayburt Valisi Cüneyt Epcim’i, Demirözü Kaymakamı Engin Tok, ve kurum amirleri karşıladı.

Vali Epcim, Mülki İdare Amirleri Atama ve Yer Değiştirmesi Kararnamesi ile Demirözü Kaymakamı olarak atanan Engin Tok’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Epcim, “İnşallah Kaymakam arkadaşımız bundan sonraki süreçte kendinden önceki kaymakam arkadaşlarımız gibi hayırlı hizmetler yapmaya vesile olur” dedi.

Vali  Cüneyt Epcim ve beraberindeki heyetle birlikte ilçede yapımına devam edilen entegre hastanesini ziyaret etti. Hastane yapımını üstlenen inşaat firmasından ve İl Sağlık Müdüründen bilgi aldı.

Demirözü Belediyesi’ni de ziyaret eden Epcim, Belediye Başkanı Arslan Gürer ile bir süre görüştükten sonra, ilçe programını esnaf ziyaretleri ile sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.