Ustaoğlu'ndan veda ziyaretleri

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, veda ziyaretlerini başlattı.

Ustaoğlu'ndan veda ziyaretleri
Bayburt Postası - Vali İsmail Ustaoğlu, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Bayburt Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Bayburt Devlet Hastanesi, Sağlık İl Müdürlüğü, Bayburt İl Özel İdaresi, İl Göç Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü, İşkur İl Müdürlüğü, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Bayburt Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Şehit Aileleri Dayanışma Derneği, Bayburt Muhtarlar Derneği,  ve Bayburt Ziraat Odası’na veda ziyaretlerinde bulundu.

Vali İsmail Ustaoğlu, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada Bakanlar Kurulunca hazırlanan Valiler Kararnamesi ile Bitlis Valisi olarak atandığını anımsattı. Bu kapsamda çeşitli veda ziyaretleri gerçekleştirdiğini aktaran Vali İsmail Ustaoğlu, göreve atandığı ilk günden itibaren Bayburt için kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte yoğun bir çalışma temposu içerisine girdiklerini ve  bu tempo içerisinde  göstermiş oldukları özverili çalışmaları dolayısıyla kurum amiri ve personellerine teşekkür ettiğini söyledi. ​

Anahtar Kelimeler:
İsmail Ustaoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.