Ustaoğlu'ndan Kültür Müdürlüğü mesaisi

Vali İsmail Ustaoğlu, Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde incelemelerde bulundu.

Ustaoğlu'ndan Kültür Müdürlüğü mesaisi
Bayburt Postası - Vali İsmail Ustaoğlu, Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde incelemelerde bulundu. Kurum Müdür Vekili Bekir Kurtoğlu’ndan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali İsmail Ustaoğlu, aynı bina içerisinde bulunan kütüphane, gençlik merkezi ve atölyelerde incelemelerde bulundu.

Mevcut kütüphane envanterinin güncellenmesini isteyen Vali İsmail Ustaoğlu, "İlgili bakanlıklarımızla iletişime geçerek kütüphanemizi hem kitap sayısı hem de çeşidi olarak geliştireceğiz. Kütüphanemizi özellikle gençlerimizin ve çocuklarımızın burada daha fazla vakit geçirebileceği şekilde yeniden dizayn edeceğiz.” dedi.

Buradaki incelemelerinin ardından İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne bağlı Bayburt Müze Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali İsmail Ustaoğlu çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburdi 7 yıl önce

Sayın valimizi takip ediyorum ve gerçekten şehrimize böyle bir vali nasip olduğu için çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Kendisinin Bayburtumuza uzun bir süre hizmet etmesini diliyorum.

Avatar
NİVLİ 7 yıl önce

MÜZE MÜDÜRLÜĞÜ VAR İSE ,25 YILLIK TARİHİ ESERLER NEDEN KOMŞU İLLER
DE.???