Ustaoğlu'ndan Balkaynak Köyü'ne ziyaret

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’un doğup büyüdüğü Balkaynak Köyü’nü ziyaret etti.

Ustaoğlu'ndan Balkaynak Köyü'ne ziyaret
Bayburt Postası - Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’un doğup büyüdüğü Balkaynak Köyü’nü ziyaret etti. Vali İsmail Ustaoğlu ve Bayburt Üniversitesi Rektörü Coşkun ilk olarak köy girişinde yer alan ve önceki dönemlerde Jandarma Karakolu olarak kullanılan tarihi yapıyı inceledi. Daha sonra yanındaki heyetle köy odasına geçen Vali Ustaoğlu’nu burada köy sakinleri karşıladı. Köy Muhtarı Recep Köroğlu’ndan köyün talep ve ihtiyaçları hakkında bilgi alan Vali Ustaoğlu, köy içersinde dönem dönem tehlike arz eden bazı yolların tekrar elden geçirilerek asfaltlanacağı bilgisini verdi.

Köydeki incelemelerinin ardından programına devam etmek üzere köyden ayrılan Vali Ustaoğlu daha sonra yol üzerindeki Korgan Köprü’de incelemelerde bulundu.

Vali İsmail Ustaoğlu’nun Balkaynak Köyü ziyaretine, Rektör Coşkun’un yanı sıra Garnizon Komutanı Jan. Alb. İbrahim Ayhan Vural, Vali Yardımcısı Abdulhamit Karaca ve İl Emniyet Müdür İsa Bülent Kaya ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hayrettin Pala’da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.