Ustaoğlu: "Köylerde önceliğimiz içme suyu"

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, merkeze bağlı Akşar, Güneydere ve Dağçatı köylerini ziyaret etti.

Ustaoğlu: "Köylerde önceliğimiz içme suyu"
Bayburt Postası - Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, merkeze bağlı Akşar, Güneydere ve Dağçatı köylerini ziyaret etti. Ustaoğlu, ziyaretinde vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi.

İsmail Ustaoğlu, köylerdeki çalışmalarda önceliklerinin içme suyu problemini ortadan kaldırmak olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Başbakan Binali Yıldırım ve bakanların da sıklıkla bu konuyu dile getirdiklerini anımsatan Ustaoğlu, "İlimizde içme suyu olmayan yerleşim yeri kalması mevzu bile değil." dedi.

Ustaoğlu, hemşehrileri Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın da en önemli önceliğinin içme suyu konusundaki sıkıntıların giderilmesi yönünde olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Bakanımız, içme suyu için İl Özel İdaresine ciddi bir kaynak tahsis etti. İlimizde 50'nin üzerinde köyde içme suyu çalışması yapılıyor. Depo, isale hattı, kaptaj gibi farklı projelerimiz devam ediyor. İçme suyunda sıkıntı olan köylerimizin hem sularını standart ve kalite olarak yukarılara çıkaracak, hem de su kayıplarını önleyecek projelerimiz sürüyor. Sayın Bakanımızın da talimatları doğrultusunda inşallah 2016 yılını adeta susuzlukla mücadele yılı kabul ederek ilimizde su sıkıntısı olan köyümüzün kalmamasını ümit ediyoruz."

Köy ziyaretlerine İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi ve İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Abdulhamit Karaca da katıldı.

Anahtar Kelimeler:
İsmail Ustaoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.