Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'ten Başkan Pekmezci'ye ziyaret

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sinan Ateş beraberinde Genel Başkan Yardımcıları Aşkın Dinçer, Sinan Gökhan Yavuz, Fatih Keskin'le birlikte geldiği Bayburt'ta Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'yi ziyaret etti.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'ten Başkan Pekmezci'ye ziyaret
Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi İdris Aydın, Merkez İlçe Başkanı Muharrem Baykal, Aydıntepe İlçe Başkanı Eyüp Kardeş'in de katıldığı ziyarette Ateş, Pekmezci'ye görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.  

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Pekmezci Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ateş ve beraberindeki heyete teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.



Misafirlerine 'tarih ve kültür şehri Bayburt’a hoş geldiniz' diyen Belediye Başkanı Pekmezci, 15 yıl aradan sonra Bayburt halkının büyük bir teveccühüyle tekrar belediye başkanlığına seçildiklerini ifade ederek, “Biz de halkımızın bu teveccühüne layık olmak için var gücümüzle çalışacağız. Bayburt’a yakışır hizmetleri halkımızla buluşturacağız” diye konuştu.

Kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı ve misafirperverliğinden ötürü Başkan Hükmü Pekmezci’ye teşekkür eden Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ise Bayburt’ta olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu söyleyerek Başkan Pekmezci’yi tebrik etti ve görevinde başarılar diledi.

Ziyaret Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ve beraberindeki heyetin Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ile hatıra fotoğrafı çekilmelerinin ardından sona erdi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 5 yıl önce

Devlet Bahçeli bugün grup toplantısında esti de esti. Sanki iktidarda. Merkez bankası baş. görevden alınmasını kendi yapmış gibi savundu. Ama ekonomi hocası ve faiz enflasyon yüksekliğini normal kabul edip dış güçlere pası attı. Hocası kuvvetliydi. İktidarda olmamasına rağmen Haftaya bakalım hangi icraatı yapacak?

Misafir Avatar
ALİ 5 yıl önce @ALOŞ

Ben bu adamın dediklerine daha inanmıyorum. Hangi sözünü tuttu, çıksın söylesinler. Dün ak dediğine, bugün kara diyor. Ne açığı var bilinmiyor. Ülkücülere yapılan bunca hakarete rağmen birilerine hala kayıtsız, şartsız destek veriyor. Dersen adam birilerinin avukatı yada sözcüsü, onlardan önce çıkıp savunma yapıyor.

Beğenmedim! (1)