Tutuklu kamu çalışanı sayısı 55'e yükseldi

Bayburt'ta, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında 55 kamu çalışanının tutuklandığı bildirildi.

Tutuklu kamu çalışanı sayısı 55'e yükseldi
Bayburt Postası - Bayburt'ta, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında 55 kamu çalışanının tutuklandığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY üyesi olan kamu görevlilerine ilişkin, "anayasal düzene karşı suçlar, yasama ve yürütme organını ortadan kaldırmaya teşebbüs ile silahlı terör örgütünün yöneticisi veya üyesi olmak" suçlarından 15 Temmuz'dan bu yana 126 kamu çalışanı hakkında adli işlem yapıldı.

Bu kişilerden 55'inin tutuklandığı, 53'ünün adli kontrol şartı ile bırakıldığı, firari durumda olan 12 kişi hakkında ise yakalama kararı verildiği öğrenildi.

Gözaltında bulunan 6 kamu görevlisinin emniyetteki işlemleri ise sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ulubatlı 8 yıl önce

Tutuklu olanlardan benim de yakınım var, ama ondan daha eşetleri ikiyüzlü maske takanlar tutuksuz çifte standart ve kayırma var.bayburtta fetönün ana bayiisi dışarda...bimere de yazarım.cumhurbaşkanımız diyor ya bilen söylesin. söylüyoruz.eczane adres.belli

Avatar
Ulubatlı 8 yıl önce

Cumhurbaşkanımızın dediği gibi üstüne gidilmiyor. bazı kişiler kollanmaya başlandı milletin gözünden kaçmıyor.baş fetöcüler girip nasıl çıktılar

Avatar
Bayburt lu 8 yıl önce

Adam kayırma diz boyu bunda en büyük pay siyasi parti başkanının.Kollanan bir fetoşçunun fetoş sevgisine bakınızki zatımuhterem oglunun adını fetullah kızının adını gülen koymuş