Tutuklama sayısı 3'e çıktı!

Bayburt'ta, otomobil ve minibüsün menfez inşaatı için açılan çukura düştüğü kazaya ilişkin soruşturmada gözaltına alınan yol yapım çalışmasını yürüten yüklenici firmanın görevlisi tutuklandı.

Tutuklama sayısı 3'e çıktı!
Bayburt Postası - Kentte 4 gün önce meydana gelen ve 8 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin yaralandığı kazayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan yüklenici firma sorumlularından K.Y. jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlı savcılıktaki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece, "Birden fazla kişinin taksirle ölümüne sebebiyet vermek" suçlamasıyla tutuklandı.

Bayburt-Gümüşhane karayolunun Aydıntepe yol ayrımı mevkisinde 29 Mart'ta İran plakalı otomobil, menfez inşaatı için açılan yaklaşık 5 metre derinliğindeki çukura düşmüştü. Kısa süre sonra Bayburt-Trabzon hattında şehirler arası taşımacılık yapan firmaya ait minibüs de aynı çukura düşmüş, kazada 8 kişi yaşamını yitirmiş, 4 kişi yaralanmıştı.

Kazaya ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında önceki gün gözaltına alınan yüklenici firmanın Bayburt sorumlusu C.A. ile aynı firmada görevli Ş.A, çıkarıldıkları mahkemece "birden fazla kişinin taksirle ölümüne sebebiyet vermek" suçlamasıyla tutuklanmıştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
alm 6 yıl önce

gıdenı gerı getırmez tutuklamalar ,ise baslangıcta emıyetli bır sekılde yol kapatılmamissa bu şirket tüm işlerden el cektırılmelıdır

Avatar
cemil 6 yıl önce

gökçedere beldesindeki çocuk tecavüzcüsü imamıda tutuklayın lütfen...adalet bir gün herkeze lazım olacak...

Avatar
Bayburt 6 yıl önce

Caminin açilişi yapilir, iş kapanir gider.öyle değilmi bu işler.

Avatar
murat ali 6 yıl önce

Velisaban mahallesinde tarihi ev tadilatinda hicbir is guvenligi yok calisanlarda yelek koruyucu kask yolda serit uyarici bi levha yok insanlarin basina bisey gelcek sokakta cocuklarda oluyor

Avatar
Aktürk 6 yıl önce

Bi Bayburt’u tutuklasan ne olacak ölenler geri mi gelecek yazık çok yazık Bayburt bu kadar basit sorumsuz bir şehir bir yönetici tarafından yönetilemez şimdi topu firmaya atın biz firmaya verdik diyip işin içinden çıkın Burda hepiniz suçlusunuz hepiniz gözümde katilsiniz

Avatar
Sener 6 yıl önce

Murat ali bende veli sabanda tarihi binada calisan. Bir isciyim yanindan gecersen bidaha bak bakim onlem alinmismi

Avatar
Fatih ŞAHIN 6 yıl önce

Cemil denen şeref yoksunu sen kimsin adamsan eğere adını soyadını yaz sen kim oluyorsun da Gokcedereye Gokcederelilere iftira atiyon o çocuğu

Avatar
Fatih ŞAHIN 6 yıl önce

Değerli yöneticiler siz galiba uyuyorsunuz şerefsizin biri koca bir beldeye iftira arıyor siz yayınlıyorsunuz ayıptır günahtır.