Taksiciler 'bozuk yollar' için imza topluyor

Bayburt’ta bir grup taksici imza topluyor.

Taksiciler 'bozuk yollar' için imza topluyor
Bayburt Postası - Bayburt’ta bir grup taksici imza topluyor. Daha önce Bayburt Erzincan karayolundaki bozuk yolları protesto eden taksici grup bu kez şehir içindeki bozuk yolların yapılması için imza topladı.

Taksici Serdar Ertuğrul, bozuk yollardan dolayı maddi zarara uğradıklarını belirterek, yolların yapılması yönündeki imza kampanyalarına halkın ilgi gösterdiğini kaydetti. 

Memiş: "Yol ve kaldırım çalışmalarına başlıyoruz"

Öte yandan Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 2016 yılında Bayburt tarihinin en büyük yol ve kaldırım yapımı ihalesini gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Sezonun başlamasıyla birlikte yol çalışmalarını hedefledikleri noktaya getireceklerini kaydeden Memiş, “Bahar aylarının gelmesi ve sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle beraber yol ve kaldırım çalışmalarına yeniden başlıyoruz. 2017 yılı inşaat mevsimi ile birlikte kaldığımız yerden devam ettirerek inşaat mevsiminin kapanışına kadar hedeflediğimiz noktaya getireceğiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MEHMET 7 yıl önce

BU KADAR ELEŞTİRİ YAPILIYOR, MEMNUN OLAN YOK GİBİ (ÇIKARCILAR HARİÇ) HALA % BİLMEM KAÇ OY VERİYORSUNUZ. ŞİMDİ KİME İNANALIM. O ZAMAN BENDE BU TEPKİLERE İNANMIYORUM.

Avatar
aziz 7 yıl önce

Imza atan taksiciler.....bu yarın secim olsun memiş aday olsun yine %90niz oy veririniz....cunku siz bayburtun bir kucuk koyacaksınız...hak ettiğiniz sekilde yonetilmeye devam edeceksiniz...bu kader degil...mecbursunuz...cunku herkez cikari... Allah icin kul hakki değil kendi hakkı peşinde....boşşşşş........degisen hic bir sey olmayacak ...sadece

Avatar
vatandas 2 7 yıl önce

Sayın başkan makamından rahatsız olmasın herkes biliyorki o koltuğa sn.cumhuru reyiz sayesinde oturuyorlar ne yolu yol ne hastanesi nede suyu hizmet sıfır bence Bayburtlu kaleardi boğazdan coruhun önünü kesip baraj yapın hiç değilse devlete katkısı olur

Avatar
ÖZ BAYBURT LU 7 yıl önce

Allah. Razı. Olsun. Sizden. Biz. Razı. Değiliz.

Avatar
Boswer adimi 7 yıl önce

Bizim milletimizin sucu yalakalik diz boyu onlar ancak fotograf cektirmesini bilirler sistem yokk calisan yok calistiran yokk anca ye ic yatt buyuk baslarin hepsi boyleler ancak ceblerini dolduruyorlar suyun ustune asvalt atann tek milletiz birtane asvalt makinasi almaya korkuyolar sozlerinde durmazlar ancak laf ederler biz boyle yapiyoruz biz soyle yapiyoruzz boyle sitem olmaz olsunn

Avatar
Bayburtlu 7 yıl önce

Bence 17 Mart Başbakanın gelişiyle belediye başkanı başta olmak üzere mitingle şikayet edilmeli büyük bir pankart açılıp yuhlanmalı bu idarecileri halkın gözü önünde rezil rüsvay etmeli çünkü hak ediyorlar

Avatar
Bihemta 7 yıl önce

Baslasalar ne olacak tek bir ekiple bu iş bitmez. Bir mahalle 2 ayda asfaltlandi bütün şehir 5 seneyi bulur. Bir yer yapılıncaya kadar yapılan yerler bozulur. Ve Bayburt lunun yol hayali gerçek hayal kırıklığı olur.

Avatar
ali veli 7 yıl önce

sadece belediyemiki problemli olan kurum her yıl tarım il müdürlüğü ve özel idare tarafından %50 destekli dağıtılan sebze fidesi ve tohumluk patates ürünlerinin bu yıl neden çiftçiye düşen oranı %75 'e çıkarıldı.başka illerde tarım il müdürlükleri bu ürünlerin tamamını çiftçiler ürün yetiştirsin diye %100 hibe ile dağıtırken bizde kimse alıp ekmesin deniyor.