Takla atan araçta sıkıştılar!

Dün gece saat 00.25 dolaylarında, Bayburt Bahçeşehir Villaları mevkiinde yaşanan kazadan iki kişi yaralı olarak kurtarıldı. İşte detaylar...

Takla atan araçta sıkıştılar!
Bayburt Postası - Dün gece saat 00.25 dolaylarında, Bayburt Bahçeşehir Villaları mevkiinde yaşanan kazadan iki kişi yaralı olarak kurtarıldı.

Trabzon yolundan Bayburt istikametine giden 69 AB 278 plakalı özel otomobil, sürücüsü Haktan Kaymaz’ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrası, şerit değiştirerek takla attıktan sonra, yol kenarındaki boşluğa düştü.

Araç içinde sıkışan Haktan Kaymaz (20) ve Ahmet Kaymaz (19), olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, itfaiye personeli ve AFAD çalışanları tarafından sıkıştıkları yerden kurtarıldı. Ambülanslarla Bayburt Devlet Hastanesi'ne ulaştırılan ve hayati tehlikesi bulunmayan yaralılar, tedavi altına alındı.

Yolu araç trafiğine kapatan polis, bölgede belirli bir süre trafik akışını kontrollü bir şekilde sağladı. Yol daha sonra trafiğe açıldı. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.