Sokak Sağlıklaştırması Projesi Semercilik'ten başladı

Bayburt’u tarihi dokusuyla tekrar buluşturmak adına çalışmalarını sürdüren ve bu minvalde Karasakal Mahallesinde bulunan tarihi Bayburt evinin restorasyonunu gerçekleştiren Bayburt Belediyesi Semerciler Caddesinde de Sokak Sağlıklaştırması projesine başladı.

Sokak Sağlıklaştırması Projesi Semercilik'ten başladı
Bayburt Postası - Gerçekleştirdiği yol ve kaldırım yapım çalışmalarıyla birçok caddenin çehresini değiştiren Bayburt Belediyesi bu örnek caddelerin yeni haliyle uyuşmayan nitelikteki binaların dış cephelerini giydiriyor. Bayburt’un tarihi dokusuna uygun şekilde giydirme yapılacak olan Semerciler Caddesindeki binaların dış cepheleri projeyle bambaşka bir çehreye bürünüyor.  

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şafak Güngör 6 yıl önce

Kaldırımlar dar ve esnafın kullanım alanı, yayalar kullanamıyor.

Avatar
Bayburtlu 6 yıl önce

Bunlar sadece Semerciler caddesiyle kalmazsa birşeye benzer Bayburt

Avatar
Tarihi doku 6 yıl önce

Bayburt tarihi evleri safranbolu Beypazarı gibi mi bilmiyorum. O yüzden tarihi dokuyla uyumlu olduğu şüpheli. Türkiye’nin heryerinde tarihi dokuyla uyumlu denilerek bu tarz evler yapılıyor. Bayburt’a özgü yapılar ortaya konulmalı ve farklılık yaratılmalı.