Şoförlerin yolcu taşıma kavgasında 10 kişi gözaltında!

Bayburt'ta şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan firma çalışanları arasında çıkan kavgaya göz yaşartıcı gazla müdahale eden polis, 10 kişiyi gözaltına aldı.

Şoförlerin yolcu taşıma kavgasında 10 kişi gözaltında!
Bayburt Postası - Alınan bilgiye göre, Bayburt'tan çevre iller Erzurum, Trabzon, Gümüşhane ve Erzincan'a yolcu taşımacılığı yapan iki firma çalışanları arasında, Kışla Kavşağı'nda yolcu taşıma yüzünden kavga çıktı. 

Kavgayı duyan diğer firma çalışanlarının da olay yerine gelmesiyle iki grup arasındaki sopalı kavga daha da büyüdü. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Polis ekipleri, iki grup arasında giderek taraflara göz yaşartıcı gazla müdahale etti. Ekipler, kavgaya karışan 10 kişiyi gözaltına aldı. 

Şehit Gürcan Yavuz Polis Merkezine götürülen kişilerin işlemleri devam ediyor.

Öte yandan şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan Bayburt-Tur yetkilileri, kavgaya karıştıkları firmanın usulsüz çalıştıklarını belirtti. Söz konusu firmanın şehirler arası otobüs terminaline giriş izni dahi olmadığını iddia eden Bayburt Tur yetkilileri, gerekli yerlere yapılan başvuruların sonuçsuz kaldığını ifade ettiler.  

Diğer firma Uçar Turizm ise, firma olarak tüm evraklarının tamam olduğunu ve hiç bir şekilde eksikliklerinin bulunmadığını iddia ederek, yetkili mercilerin bu konuya kesinlik getirmesi gerektiğini kaydettiler.   

Anahtar Kelimeler:
Sopalı Kavga
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.