Şingah Mahallesi mezarlığına bakım

Bayburt Belediyesi Muhtarlıklar Müdürlüğü’ne bağlı Mezarlıklar Şefliği ekipleri, hava sıcaklıklarının artarak mevsim normallerine dönmesiyle beraber yoğun bir çalışma temposuna girdi.

Şingah Mahallesi mezarlığına bakım
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi Muhtarlıklar Müdürlüğü’ne bağlı Mezarlıklar Şefliği ekipleri, hava sıcaklıklarının artarak mevsim normallerine dönmesiyle beraber yoğun bir çalışma temposuna girdi. Ekipler, mezarlıkları elden geçirerek daha temiz ve daha düzenli şekilde getiriyor.

950 metre duvar

Son olarak bir yandan uzayan otları biçilirken bir yandan da ağaçları budanıp çöpleri toplanan Şingah Mahallesi mahalle mezarlığında yeni duvar yapımı çalışmaları ise sürüyor. 

Demir kalıplara dökülerek yapılan betonarme duvarın 302 metrelik bölümü tamamlandı. Tamamen bittiğinde ise 950 metre uzunluğa sahip olacak.  Mezarlıkların tertipli ve düzenli görünmesine önem verdiklerini belirten Muhtarlıklar Müdürü Fuat Güzen, vatandaşlarımızın kabir ziyaretlerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için gerekli düzenlemelerin yapılmaya devam edeceğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sedat Adaş 8 yıl önce

Allah razı olsun emeğinize sağlık
birde Arayolları merdiven yapın Kışın mezarlara inilip çıkılanıyor.
Aleykümselam