Semt sahalarında sona doğru

Bayburt Belediyesi gençlerin daha iyi ortamlarda spor yapabilmeleri amacıyla semt sahaları yapmaya devam ediyor.

Semt sahalarında sona doğru
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi gençlerin daha iyi ortamlarda spor yapabilmeleri amacıyla semt sahaları yapmaya devam ediyor. Genç Osman Mahallesi ve Zahit Mahallesi Çoruh Evler mevkiinde yapımı devam eden semt sahalarında incelemelerde bulunan Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş görevlilerden semt sahalarının son durumu ve yapım süreci hakkında bilgi aldı.

İncelemeler sırasında kısa bir açıklama yaparak şuanda imalatı yapılan spor alanlarında gençlerin ve çocukların sportif faaliyetler içerisinde yer alarak toplumsal hayata daha etkin bir şekilde katılıp sosyalleşebileceklerini belirten Başkan Memiş, "Bayburt Belediye Başkanı olarak daha önceki beyanatlarımızda geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin sporla iç içe olabilmeleri adına her türlü desteği vereceğimizi belirtmiştik. Sağlıklı bir geleceğe ulaşmanın yolu sağlıklı bir toplumdan geçer düsturundan hareketle gençlerimizin ve çocuklarımızın rahatlıkla spor yapabilmeleri yönündeki çalışmalarımız devam edecek" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ibrahim topallaz emekli 8 yıl önce

Yıllar önce muhammer daşdan belediye başkanı şingah harmanlarına top sahası yapıcakdı il başkanı memed bayhan ona dedi sana gülerler bayburta guzel seyler yap herkes takdir etsin bu bence en son yapilmasi gerekenler herraraf cöplük ayip bence