Şehit Türkoğlu mezarı başında anıldı

1988 yılında şehit olan J. Er Sebahattin Türkoğlu şehadetinin 31. senesinde mezarı başında dualarla anıldı.

Şehit Türkoğlu mezarı başında anıldı
Bayburt Postası - Bayburt Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği tarafından düzenlenen anma programına Garnizon Komutanı Tankçı Albay Davut Balibaşa, Vali Yardımcısı Coşkun Öztürk, Emniyet Müdür Yardımcısı Engin Gürbüz, ŞAGDER Başkanı Selami Köksal, şehidin abisi Reis Türkoğlu, emniyet mensupları, askerler ve şehidin yakınları katıldı.

Programda Kuran’ı Kerim okunup dualar edildi.  Ardından burada konuşan Köksal şunları kaydetti:

“Dünyanın hiçbir yerinde toprak uğruna evlatlarını verirken ‘vatan sağ olsun’ diyen anne-baba yoktur. Değerli şehit aileleri bizim ailemizdir. Anneleri annemiz, babaları babamızdır. Ömür boyu onlara minnettar kalacağız. Şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz. Bölücülerin bu vatanı bölmesine asla izin vermeyecek bu millet. İnşallah daha iyi günlere, huzurlu günlere elbirliğiyle gideceğiz. Vatanımız şühedanın üzerinde yükselen bir vatan olduğu için kimse bu vatana bir şey yapamaz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum, gazilerimize de acil şifalar diliyorum."

Anahtar Kelimeler:
Şehit Sebahattin Bozo
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.