Şehit kızına bilgisayar hediye edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın "Yalnız Değilsiniz- Türkiye'nin En Büyük Ailesi" projesi kapsamında Bayburt'taki şehit kızına bilgisayar hediye edildi.

Şehit kızına bilgisayar hediye edildi
Bayburt Postası -  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın "Yalnız Değilsiniz- Türkiye'nin En Büyük Ailesi" projesi kapsamında Bayburt'taki şehit kızına bilgisayar hediye edildi.

Bayburt Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hayrettin Pala, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Hazar Altundaş ile birlikte şehit kızı Eda Kostik'in Arpalı Beldesindeki evine geldi.

Burada aile ile bir süre sohbet eden, kendilerinden istek ve beklentilerini soran Pala, devletin bundan önce olduğu gibi bundan sonrada her zaman şehit yakınlarının yanında olacağını söyledi.

Pala, şehit ailelerinin kendilerine emanet olduğunu belirterek, "Şehitlerimizin emaneti bizlere emanettir. Gazilerimizin her zaman yanındayız, şehit yakınlarımızın her zaman yanındayız. Onların her türlü sorun ve sıkıntısının giderilmesi konusunda ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" dedi.

Ziyaretlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın "Yalnız Değilsiniz-Türkiye'nin En Büyük Ailesi" projesi kapsamında gerçekleştirdiklerini dile getiren Pala, "Proje kapsamında Türkiye Halk Bankası sponsorluğunda şehit çocuklarından 0-16 yaş arasındakilere tablet bilgisayar, 17-22 yaş arasındakilere ise diz üstü bilgisayar hediye edilmektedir. Bizde bu amaçla ilimizde şehit kızı Eda Kostik'e dizüstü bilgisayarını teslim etmek üzere buradayız" ifadelerini kullandı.

Pala, daha sonra Kostik'in birlikte yaşadığı dedesi Fuat Kostik'e çiçek verirken, kendisine ise dizüstü bilgisayarını teslim etti.AA



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
han li 8 yıl önce

teşekkürler sayın pala.

Avatar
Imran 8 yıl önce

Gule gule kullan eda ,haci babanin ellerinden operim