Şehit Halil Türkoğlu'nun annesini kaybettik!

Sürekli kazalarla gündem olan Hastane Kavşağı'nda acı bir kaza daha yaşandı.

Şehit Halil Türkoğlu'nun annesini kaybettik!
Bayburt Postası - Sürekli kazalarla gündem olan Hastane Kavşağı'nda acı bir kaza daha yaşandı. Otomobilin yayalara çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

K.O'nun kullandığı 34 KH 2381 plakalı otomobil, Gümüşhane-Bayburt kara yolu Hastane Kavşağı'nda yolun karşısına geçmeye çalışan Şehit Halil Türkoğlu'nun annesi Cemile Türkoğlu ile Asiye Bozo'ya çarptı.

Yaralanan Türkoğlu ve Bozo, ambulansla Bayburt Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan Şehit Halil Türkoğlu'nun annesi Cemile Türkoğlu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Kazada hayatını kaybeden Cemile Türkoğlu, geçen yıl Diyarbakır'da Mermer Jandarma Karakoluna PKK'lı teröristlerin bombalı araçla yaptığı saldırıda şehit düşen Jandarma Astsubay Üstçavuş Halil Türkoğlu'nun annesi.

Trafik kazaları önlenemiyor!

Bayburt'ta Hastane Kavşağı başta olmak üzere Demirözü yol ayrımındaki üstgeçit ve Kışla Kavşağı bölgesinde kazaların bir türlü önüne geçilemiyor. Yapımında çokça tartışma konusu olan kavşaklar adeta ölüm kavşaklarına dönüştü. İlk yapıldığı dönemde ısrarla sinyalizasyon sistemi konulmayan ve üst üste yaşanan kazaların ardından sinyalizasyon sistemi konulan Hastane Kavşağı'nda şuan yine trafik ışıkları yok. Yakın zamanda başlatılan yol genişletme çalışmaları tamamlanmasına rağmen bölgeye trafik sinyalizayon sistemi yine konulmadı.

Öte yandan kazanın ardından olay yerine gelen vatandaşlar kavşakta yaşanan kazaların ihmalden dolayı gerçekleştiğine değinerek, önlem alınmadığı taktirde her gün yüzlerce vatandaşın ve ortaokul öğrencilerinin kullandığı alanda kazaların devam edeceğini belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 6 yıl önce

Bayburta alt geçit, üst geçitler ve kavşaklar yaptıklarını abarta abarta anlatanlar işte sizin eserleriniz.Her üç kavsaktada hergün bir kaza oluyor.Bu projeleri yapıp uygulayıcı firmaya teslim edenler vebaliniz büyüktür.Ama kim hesap sorabilir.Hemen defteri dürülür.% 80 oyun karşılığı canlar gidiyor siyasilerden, yerel yöneticilerden olay yerlerine kimse gelmiyor.Bayburt'um sen herşeye layıksın.

Avatar
Korkusuz Korkak 6 yıl önce

Yanlış bilmiyor isem burada sorumlunun en büyüğü Karayolları, kışın feci kazada 3 aslanımızı kaybettik sesin çıkmadı bayburt, şimdi ise bu elim olay ile karşı karşıya kaldık. Ateş düştüğü yeri yakıyor BEYLER ! Sesimiz çıkmadığı sürece böyle hadiseler hep olacak. Oy' dan başka bir işe yarama sakın Bayburt, böyle sessiz kal Bayburt

Avatar
Vatandas 6 yıl önce

Ben sahsen bu yolun projesini cizen mimari cok merak ediyorum Allah askina hicmi baska ülkelerdeki örneklere bakmamis bu kavsagin ne baglanti yollari belli nede güvenli biraz avrupadaki kavsaklara bakip örnek alsinlar milyarlari böyle projelere gömmek önemli degil önemli olan projenin nekadar ise yaradigidir ayrica sürücp kurslarinda verilen ehliyetinde hicbirsey ögretmrdigi ortada

Avatar
Oğuzhan 6 yıl önce

Yukarıda bi arkadaş trafik polisi yok demiş bizim memlekette borca girip motorsiklet alan çocukların enselerindeler onlar ama konu arabalara gelince hiç kimse görmez bn gözümle şahit oldum polisin önünde lastik yakanı yada müzik sonses polis aracının yanından geçeni ve de ehliyetsiz araç kullananlar yani demem o ki borca girip motorsiklet alan çocukların üstüne durduğunuz gibi birazda arabaların üstüne durun

Avatar
Ünal kaya 6 yıl önce

Alah rahmet etsin emmiyet uyumaya devam

Avatar
Yavuz 6 yıl önce

Allah mekanını cennet eylesin.Ama bu bizim memleketi bu duruma getiren kişiler utansın.

Avatar
bayburtlu 6 yıl önce

hani belediye baskaninin yaptigi calismalar o heryzrde fotografi cekiliyor ama icraat yok

Avatar
gurbetçi 6 yıl önce

Allah Rahmet eylesin Mekanı Cennet olsun