"Sayın Ağbal'ın Bayburt'a kazandıracağı çok şey var"

Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak: "Sayın Ağbal'ın Bayburtlu olarak bakan olması, Bayburt'a neler kazandıracağını hep birlikte düşünüyoruz ve kazandıracağına da inancımız tamdır" dedi.

"Sayın Ağbal'ın Bayburt'a kazandıracağı çok şey var"
Bayburt Postası - Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak, AK Parti Bayburt Milletvekili Naci Ağbal'ın Maliye Bakanı olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Sayın Ağbal'ın Bayburtlu olarak bakan olması, Bayburt'a neler kazandıracağını hep birlikte düşünüyoruz ve kazandıracağına da inancımız tamdır" dedi.

Yumak, yaptığı açıklamada, siyaseti hizmet aracı olarak gördüklerini belirterek bir sivil toplum kuruluşu olarak özellikle iktidar partisinin memlekete yapacağı hizmetlerde gerekli desteği vereceklerini bildirdi.

Maliye Bakanı Ağbal'ın bu göreve getirilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Yumak, Ağbal'ın kendisini ispat etmiş bir siyasetçi olduğunu vurguladı.

Yumak, "Sayın Naci Ağbal'ın AK Parti Bayburt Milletvekili olarak Maliye Bakanı oluşuyla memleketimizin uzun yıllardır süren özlemini gideriyoruz. Sayın Ağbal'ın Bayburtlu olarak bakan olması, Bayburt'a neler kazandıracağını hep birlikte düşünüyoruz ve kazandıracağına da inancımız tamdır" diye konuştu.AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AKPARTİLİ 8 yıl önce

7 HAZİRANDA AK PARTİ'YE İHANET NEDENLER ŞİMDİ SAYIN BAKANIMIZA SAHİP ÇIKIYOR, SAYIN YUMAKIN SAYIN BAKANIMIZA VE AK PARTİYE SAHİP ÇIKMA HAKKI YOKTUR, SAYIN YUMAK ÖNCE KENDİSİNİ DÜZELTECEK SONRA NACİ BEYDEN BİR ŞEYLER BEKLEYECEK, ŞİMDİ SAYIN YUMAĞA SORUYORUM SEN YILLARDIR BAYBURTTA ÜST DÜZEY YÖNETİCİ OLDUN BAYBURTA NE VERDİN NE HİZMET ETTİN. DEDİKODU VE FESATLIKTAN BAŞKA.

Avatar
anadolu yakası bayburt platformu-ist. 8 yıl önce

sn yumak bey ağbalada(bakanımızda)bir sıkıntı yok,sıkıntı şurada yani"akıllı proje"
üretilsin,ve sunulsun,sn bakanımız destek verir,,,yeterki ulusal proje üretin.!!!
sn yumak bey.,esenlikler.