Saray Bahçesi projesinde son durum

Bayburt Belediyesi, hükümet meydanı olarak bilinen alanda yapımı süren, yer altı otoparkı ve hükümet meydanı düzenlemesi projesinin inşaatına tüm hızıyla devam ediyor.

Saray Bahçesi projesinde son durum
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi, hükümet meydanı olarak bilinen alanda yapımı süren, yer altı otoparkı ve hükümet meydanı düzenlemesi projesinin inşaatına tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak hafriyat çalışması gerçekleştirilerek temel betonu atılmaya başlanan proje Bayburt’un büyük bir sorunu olan otopark sıkıntısına, yapımına başlanacak olan diğer otoparklarla birlikte büyük oranda çözüm getirecek.

Öte yandan proje alanı içerisinde yer alan hükümet konağının da yıkımı için hazırlık çalışmaları yapılıyor. Proje kapsamında hükümet meydanındaki alanın altı tek katlı 98 araç kapasiteli otopark, üstü ise kent meydanı olarak yapılacak. Halk arasında saray bahçesi olarak ta bilinen bu alanda projenin inşaatı tamamlandığında, Bayburt hem kapalı bir otoparka hem de yapılacak sosyal donatılarıyla kullanışlı, geniş ve ferah bir meydana kavuşacak.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
M.Aksekioğlu 7 yıl önce

Bayburt için son derece elzem olan bu eseri yapandan da,yaptırandan da Allah razı olsun.Oruçlu ağızlarıyla dur durak dinlemeden çalışanlara da Allah kolaylık versin.

Avatar
Vatan 7 yıl önce

Ya iyide daha o bina yeni yenilenmişti yazık günah deyilmi bu devletin parasini akılsız insallar tuketiyor

Avatar
BAYBURTLU 7 yıl önce

BAYBURTLUYU UYUTMANIN BİR DİĞER VERSİYONU HERHALDE BU ZAMANA KADAR BUNUN GİBİ NİCE BİNALAR YIKILDI AMA YERİNE YAPILANLAR DA UCUBEDEN FARKLI OLMADI ARTIK BU BAYBURTLUYU KANDIRMAKTAN VAZGEÇİN BAYBURTA DOKUNACAK PROJELERİ BU ŞEHRE KAZANDIRIN OYALAMA TAKTİĞİNDEN VAZGEÇİN EY BELEDİYE BAŞKANI BAYBURTUN YILLARINI YEDİN TÜKETTİN HEBA ETTİN BU ŞEHRE HİÇ BİR ŞEY KAZANDIRMADIN BARİ BUNDAN ADAM AKILLI BİR SONUÇ ÇIKARTIN ARTIK BAYBURTLUYA YER AÇIN BU ŞEHİR BUNU DAHA FAZLA KALDIRAMAYACAK VAZİYETTE BAYBURTTA ADAM AKILLI MEYDAN KAZANDIRIN BAYBURTLUYU RAHATLATACAK İŞLER YAPIN KANDIRMAYIN GÖSTERİŞ YAPMAYIN GERÇEK ANLAMDA KALİTELİ PROJELER ÜRETİN BAYBURTUN BUNA İHTİYACI FAZLASIYLA VARDIR BU ŞEHRİ AÇIN

Avatar
Ozan 7 yıl önce

Ben kendimi bildim bileli bu alan hep yıkılır hep yapılır.Ne yazık ki son hali bu da olmayacak. Kalıcı bir proje yok Bayburt ta. Artık kalıcı ve hiç değerini yitirmeyen projeler yapılsın. Hatta diğer Belediyelerin örnek alacağı projeler üretilsin.

Avatar
mehmet 7 yıl önce

ALLAH razı olsun yapanlardan 2 tane daha yapılacakmış onlarda harikaolur

Avatar
Harun Yahyagil 7 yıl önce

Belediyecilikte Demirözünü örnek almak gerekir. Ersenle demirözü turizmi "DİRİLİŞ"e geçmiş