Saray Bahçası projesi şekilleniyor

Bayburt Belediyesi 'Saray Bahçası' projesini sürdürüyor.

Saray Bahçası projesi şekilleniyor
Bayburt Postası -  Son günlerde gündeme oturan 'Atatürk Heykeli' olayında açıklama yapan ve konunun saptırıldığına dair görüş bildiren Bayburt Belediyesi, Saray Bahçası projesinde yer alan Atatürk rölyefinin görsellerini de paylaştı. 

Bayburt Valiliği arkasında bulunan alanda yoğun bir şekilde sürdürülen çalışmalar kapsamında zemine granit taş uygulaması gerçekleştirilirken bir yandan da ağaçlandırma çalışmaları sürüyor.

Saray Bahçasında çalışmaların devam ettiği bir diğer yerde Bayburt’ta bir ilk olma özelliği taşıyan kuru havuz çalışması. Oldukça estetik bir görünüme sahip olan yıldız şeklindeki kuru havuz projede göze hoş gelen unsurlar arasında.  Oturma alanları, yeşil alanlar ve Atatürk rölyefinin de yer alacağı Saray Bahçasında birde cafeterya olacak.

Hummalı mesai tamamlandığında Bayburt daha önce yine bu alanın altında hizmete açılan 150 araçlık otoparkın yanında birde Saray Bahçesine kavuşacak.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu 5 yıl önce

Teşekkürler. Atatürk Heykeli ülkemizin ortak değeridir.